Noutăți și comunicate

Concert Tiarra si Hteththemeth in Club Rockstadt din Brasov

23 aprilie 2015
Concert Tiarra si Hteththemeth in Club Rockstadt din Brasov
Joi, 23 aprilie 2015, TIARRA aduce albumul "X " în premieră la Brașov, unde va urca pe scenă alături de trupa brașoveană HTETHTHEMETH, în Club Rockstadt începând cu ora 20:00.



Concertul face parte din turmeul prin țară "Spring Tour X ", susținut pentru promovarea albumului, disponibil în format dublu CD, materialul conținând atât piese compuse în perioada EP-ului "Le monde des tenebres", cât și piese noi, dar și două colaborări inedite pentru piesele: "To Feel Again" alături de chitaristul Alin Moise (Gothic și Kempes) și "Burn" alături de Mihu, vocalul de la Abigail.

În cadrul concertului, publicul prezent va putea viziona noul videoclip al piesei "Pain Knows Our Names", realizat de Filip Brunet / FatLip Prod. (Defunct & Negative CORE Project) și Răzvan Ioniță și filmat la Teatrul Mignon, din București.

Prețul biletului va fi de 15 lei și se achiziționează de la club în seara evenimentului.



În luna august Tiarra va concerta și în cadrul festivalului Rockstadt Extreme Fest, care anul acesta ajunge la a III-a ediție, unde vor participa peste 40 de trupe internaționale pe parcursul a patru zile, între 12-15 August 2015 în Râșnov.

Albumul se poate achiziționa de pe site-ul Tiarra:
https://www.facebook.com/TiarraRO



Datele turneului SPRING TOUR "X":


Persoane de contact:

Management și Booking:
Olivia Alexandra Vlădoianu
Tel: 0727.395.348

PR:
Opran Bianca-Cristiana
Tel: 0773.708.659

https://www.youtube.com/watch?v=-G6LcVkDC0I


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top