Noutăți și comunicate

Concert Gandul Matei in Irish&Music Pub

27 Noiembrie 2011
Concert Gandul Matei in Irish&Music Pub

Duminica, 27 noiembrie 2011, incepand cu ora 20:00 va avea loc un concert aniversar Gândul Mâței "" De 15 ani împreună! Irish&Music Pub, in Cluj Napoca.

Evenimentul face parte din a V-a editie a Festivalului Bucovina.
Grupul de Inițiativă Basarabeană GIB-CLUJ, în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca și Consiliul Local demarează cea de"a V"a ediție a Festivalului Bucovina în perioada 25"27 noiembrie 2011 cu scopul de a aniversa 93 de ani de la evenimentul istoric de Unire a Bucovinei cu România (28 noiembrie 1918).

În fiecare an, sărbătoarea de la sfârșitul lunii noiembrie reprezintă un prilej de promovare a ideii de unitate morală și spirituală, evidențiind interculturalismul și tradițiile regăsite în mediul ardelenesc.

Festivalul se va desfășura timp de 3 zile pe parcursul cărora vor avea loc diverse activități.


Vineri, 25 noiembrie 2011, va avea loc deschiderea oficială a Festivalului:

10.00 - Târgul de artă și Workshopuri, în incinta Iulius Mall vor fi expuse lucrări executate în diferite tehnici, ale atelierelor Asociației Obștești "FILOCALIA";
12.00 - Conferința cu genericul "Cluj-Napoca - Capitală Cultural-Europeană 2020" cu caracter de dezbatere privind proiecte de viitor și implicarea ONG-urilor din Cluj-Napoca ( Sala de Sticlă a Primăriei Cluj-Napoca);

Evenimentul ce marchează finalul primei zile de Festival este

22.00 - "Petrecere basarabeană " (Club Ring)


Sâmbătă, 26 noiembrie 2011:

10.00 "" În Iulius Mall, vor fi expuse lucrări executate în diferite tehnici, majoritatea cu accentul pus pe sărbătorile de iarnă "" felicitări, ornamente, clopoței pictați, picturi, lucrări sculptate, pictură pe sticlă, lucrări din piele, păpuși etc. Toate lucrările sunt creații ale atelierelor AO "FILOCALIA".
13.00 - Concurs intelectual "Ce? Unde? Când?" unde vor participa echipe formate din câte 5 jucători, care vor răspunde la întrebări de inteligență, logică, erudiție, perspicacitate.
18.00- Proiecție de film (Sala C2, Cantina Hașdeu)


Duminică, 27 noiembrie 2011:

10.00- Târg de artă și Workshopuri ale atelierelor "FILOCALIA" (Iulius Mall)
11.00 - "Cupa Bucovina" - campionat de fotbal între echipe studențești (Sala USAMV)
16.00 - Program artistic "" "Cântare Bucovinei" recital de chitară.
20.00 "" Concert aniversar Gândul Mâței "" De 15 ani împreună! Irish&Music Pub

Prin Festivalul "Bucovina", GIB- Cluj vă invită să aniversăm 93 de ani de la Unirea Bucovinei cu România prin participarea la o gamă largă de activități interculturale cu specific bucovinean și basarabean
Concert Gandul Matei in Irish&Music Pub Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.