Noutăți și comunicate

Concert EMERIC TRIO in MoJo Brit Room

9 Martie 2010
Concert EMERIC TRIO in MoJo Brit Room

Marti, 9 martie 2010, incepand cu ora 20:30 sunteti invitati la un concert EMERIC TRIO in MoJo Brit Room. Pretul unui bilet este 15 Ron pentru barbati iar doamnele si domnisoarele 10 Ron.

Adresa club Mojo Brit Room : Str. Gabroveni, Nr. 14, Bucuresti.
Pentru contact & rezervari : 0727.126.620 / 0760.263.496
Rezervarile facute sunt valabile pana la ora 21.00 - in ziua concertului.
www.mojomusic.ro

Iata ca a venit primavara. Sau cel putin in calendar a venit.
Odata cu sosirea ei e-Folk (www.e-Folk.ro) impreuna cu MoJo Brit Room (www.mojomusic.ro) continua serile de poveste alaturi de interpretii de folk de pe meleagurile noastre. Pe 9 martie invitam alaturi noi toate doamnele si domnisoarele sa sarbatoreasca inca o data ziua de 8 Martie alaturi de "Nebunul de Alb al Folku-lui romanesc".

Emeric Imre va da curs invitatiei celor de la e-Folk Events pentru a revenii a 3-a oara in clubul MoJo Brit Room. De aceasta data nu va veni singur ci alaturi de Sorin Zamfir (tobe) si Gabriel Ghita (Clape). Sub denumirea de "EMERIC TRIO" cei 3 promit tuturor un show exceptional din care nu vor lipsi piese precum: "Nebun de Alb", "Juramant", "Hai Iubito", "Buna varianta rea" dar si multe alte piese din repertoriul propriu si nu numai. Desemenea toate doamnele si domnisoarele vor avea parte de o surpriza din partea organizatorilor.

Partenerii media ai evenimentul: Radio Lynx, ForeverFolk, FolkBlog, 4Arte, Mixul de Cultura, Radio3net Florian Pittis, InConcert, Muzica buna, Metropotam, iConcert, Folk4Me, Let's Rock, GoingOut LifeStyle.
Concert EMERIC TRIO in MoJo Brit Room Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.