Noutăți și comunicate

Concert Bosquito in Hard Rock Cafe

2 Aprilie 2015
Concert Bosquito in Hard Rock Cafe

Joi, 2 aprilie 2015, de la ora 21:30, Hard Rock Cafe te invita la un concert Bosquito.

Te întrebi ce se întâmplă când riffurile rock se combină cu armonii  balcanice și acorduri gipsy? Raspunsul ti-l dă BOSQUITO, pe 2 aprilie 2015 la Hard Rock Cafe! "Dă-i înainte cu tupeu"  și vino să cânți cu foc alături de Radu Almășan, hiturile  "Așa că beau", "Hopa Hopa", "Două mâini", "Când îngerii pleacă", "M-ai dat peste cap", "Tu ești iubita mea" și, bineînțeles, "Pepita"!

Carismaticul solist Radu Almășan a pus bazele trupei, în Brasov, la începutul anilor 2000, iar perioada 2002 - 2006 a însemnat pentru BOSQUITO prezența constantă pe primele poziții în topurile de specialitate din România. Formația a adus prospețime pe scena locală, prin fusion-ul curajos de rock latin cu influențe variate, de inspirație balcanică, țigănească, simfonică  și hard rock.

Timp de doi ani (2009 - 2011)  trupa a concertat în SUA, în acest interval fiind lansată și piesa "Întuneric în culori", în colaborare cu Ovidiu Lipan Å¢ăndărică. Cu toate acestea, membri trupei au descris această perioadă drept una "recreațională" și au marcat  revenirea în România prin prezența  explozivă în deschiderea concertului Shakira. 

Discografia trupei include 4 albume: "Bosquito" (2000), "Sar scântei" (2001), "Cocktail Molotov" (2003) și "Fărâme de soare" (2004).

Recent, BOSQUITO a susținut un concert  cu casa închisă, în capitală,   iar pe 2 aprilie te așteaptă la Hard Rock Cafe, să te distrezi și să cânți până în zori!
Concert Bosquito in Hard Rock Cafe Concert, festival, eveniment Hard Rock Cafe


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.