Noutăți și comunicate

Alternosfera implineste astazi 14 ani

13 decembrie 2012
Alternosfera implineste 14 ani
Pentru ALTERNOSFERA, cifra 13 s-a dovedit a fi una norocoasa. Acum 14 ani, adica in 13 decembrie 1998, intr-o zi de duminica, ALTERNOSFERA a avut prima repetitie. De atunci, componenta trupei a suferit mai multe modificari, Marcel Bostan si Marin Nicoara fiind singurii care au ramas, din formula initiala a trupei.

Primul album ALTERNOSFERA - "Orașul 511 " a fost lansat în mai 2005, iar denumirea albumului provine de la garajul nr.511, unde formația își avea sala de repetiție. Albumul include piesa "Wamintirile", piesa ce a "invadat" posturile radio și tv din România.

Doi ani mai tarziu - in 2007 -, Alternosfera lanseaza "Visători cu plumb în ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordică ". Prin acest album Alternosfera pune punct perioadei romantismului liric în creația sa. In toamna lui 2008, lansează EP-ul "Flori din groapa Marianelor ".

In acest an (2012), ALTERNOSFERA a lansat albumul "VIRGULA". Radio Guerrilla a difuzat in heavy rotation "Arunca-mi ", "Doua Eve ", "Muta", iar acum piesele au intrat in playlisturile mai multor posturi de radio din Romania.



Al treilea album al formatiei a avut parte de un turneu national in Romania, turneu primit cu mult entuziasm de catre publicul ALTERNOSFERA. Bucuresti, Buzau, Timisoara, Cluj, Brasov, Galati, Suceava, Bacau, Constanta si Iasi au fost orasele in care ALTERNOSFERA a (S)PUS VIRGULA. Toate concertele din acest turneu au fost sold-out, fapt ce reprezinta o premiera pentru miscarea de rock alternativ din Romania. Acum cateva seri, ALTERNOSFERA a sustinut un concert-eveniment in Bucuresti, la Turbohalle, in fata a peste 2.000 de oameni.
http://www.youtube.com/watch?v=dAqMCqnSjl4

Urmatoarele evenimente ALTERNOSFERA se vor intampla dupa cum urmeaza:
Vineri, 14 decembrie 2012, in Chisinau, Republica Moldova
Sambata, 15 decembrie 2012, in Tiraspol, Transnistria.

w: http://www.alternosfera.com
f: http://www.facebook.com/Alternosfera



Evenimente recomandate

Top