Noutăți și comunicate

Aeon Blank si Plastik Charm in Club Control

4 februarie 2014
Aeon Blank si Plastik Charm in Club Control
Marti, 4 februarie 2014, Aeon Blank revine de la ora 21:00 pe scena din Club Control, alaturi de tanara trupa Plastik Charm. Temperaturile scazute de afara vor fi indulcite de o reducere de 50% la orice bautura, acorduri de chitara pline de energie si versuri pline de caldura!

Fb event. Intrare libera.
Adresa Club Control : Strada Constantin Mille, Nr. 4, București (Sala Berlin). http://www.facebook.com/clubcontrol



Aeon Blank abordeaza un stil rock alternativ cu influențe dark wave, metal si gothic.

Fondatorii proiectului sunt Emil Luca și Alex Gabroveanu, ambii chitariști în formula inițială. Pe parcurs, li s-au alăturat basistul Alex Comărnicianu, bateristul Doru Trocan și clăparul Ștefan Crăciun.
Actualmente, trupa este formată din Emil Luca (voce și chitară), Mircea Becherescu (chitară), Bogdan Valentin (tobe), Sorin Frățilă (clape) și Dalto Ionescu (bas).

Aeon Blank au cantat pe scena unor mari festivaluri nationale precum GĂRÂNa (2011), la Road Wolves Bike Fest (2012), la B'Estfest (2012) si la ARTmania (2013).

Albumul Handmadegods & Godmadedemons lansat in aprilie 2012, conține 17 piese, dintre care cinci au fost difuzate intens de Radio Guerrilla. Piesa "Of Gravity And Passion" a ajuns pe locul 2 în cadrul emisiunii "Top Show", iar "Auguries Of Innocence" pe locul 3. "Kong", ultima piesă a trupei care a intrat pe frecvențele Guerrilla a fost difuzată pînă în luna noiembrie 2012.

Piesa "The Ballad of Lucy Butler" va fi inclusă pe cel de-al doilea album al trupei, "Dark Waters", iar clipul ei a fost realizat de Upi Studio pe platourile Castel Film. Personajul Lucy Butler este interpretat de Maria Urucu.

Facebook: https://www.facebook.com/AeonBlank
Youtube: http://www.youtube.com/user/AeonBlank?feature=watch
http://www.reverbnation.com/aeonblank



Plastik Charm este o trupa de muzica electro-rock din Bucuresti. In componenta ii are ca membrii pe E-One la chitara si voce, Mike Dragomir chitara bass, Daniel Iudean toba/percutie si Adrian Klein sintetizatoare si efecte speciale.

Ca proiect, Plastik Charm a fost infintat in toamna anului 2009 de catre vocalul si chitaristul trupei E-One. In cautarea amprentei muzicale reprezentative, E-One l-a cunoscut pe Adrian Klein, producator muzical alaturi de care, timp de cateva luni, a conturat sound-ul de baza.

Compozitiile PlastiK Charm au un sound deosebit si usor de recunoscut, fiind o mixtura foarte bine dozata de rock alernativ, pop si electronic. Sunt dinamice, dansante si melodioase.

http://www.plastikcharm.com
http://www.facebook.com/PlastikCharm
http://soundcloud.com/plastikcharm
http://www.youtube.com/plastikcharm



Parteneri media: Radio Guerrilla, Eclecticfm.ro, SapteSeri, Zile si Nopti, Jurnalul National, BeWhere, Academia Catavencu, Vice, Decat o Revista, Catavencii, Sunete, Tataia, Arte si Meserii, Ziarul Studentesc Carevasazica, IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, No.3.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, partyhub.ro, Tonight.eu, Hipmag.ro, Anyplace.ro, tilllate.com, iConcert.ro, Nights.ro, Beatfactor.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro, woobicha.ro, Mixtopia.ro, sofresh.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, aldmovieland.blogspot.ro, cooperativaurbana.ro, 121.ro, hotcity.ro, kudika.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top