Noutăți și comunicate

50% reducere la concertul de la Sala Polivalenta pentru 50.000 de fani Vunk pe Facebook

20 octombrie 2012
50% reducere la concertul de la Sala Polivalenta pentru 50.000 de fani Vunk pe Facebook
Pagina de facebook a Trupei Vunk a depasit impresionantul număr de 50.000 de fani. Locul unde băieții au comunicat cel mai aproape cu fanii lor și unde au legat prietenii pe viață crește imoresionant, adunând mii de oameni din întreaga țară dar și de peste hotare, cu fiecare zi ce trece. În semn de mulțumire pentru aprecierea primită, trupa a decis ca sâmbătă 20 octombrie 2012 și duminică 21 octombrie 2012, biletele "Fan Zone" (locurile din fața scenei) pentru concertul "Vunk la Polivalentă", să se vândă cu un discount de 50%. Astfel, un bilet va costa 75 de ron în loc de 150 ron (tarif normal).

http://www.youtube.com/watch?v=IUagReEONUo

Pe 14 noiembrie 2012, începând cu ora 20:00, la cea mai mare sală de concerte din țară - Sala Polivalentă din București, vor urca pe scenă consecutiv alături de Trupa Vunk: Smiley, Puya, Antonia, Andra, Monica Anghel, dar și Eric Martin, solistul legendarei trupe americane Mr. Big. Totul pentru a marca lansarea noului album Vunk - "Nu scapă nimeni (fără emoții)". Pentru toți cei prezenți la eveniment, trupa mai pregătește încă o surpriză - o producție tehnică impresionantă, ce va include show-uri de lumini, lasere și videoproiecții de excepție.

După concert se "pleacă" evident, dar nu oriunde, ci in True Club, unde va avea loc afterprty-ul "Vunk la Polivalentă" și unde Eric Martin va susține un recital acustic. Posesorii de bilete "Fan Zone" au accesul gratuit la această petrecere.

Despre ce se va întâmpla în mai puțin de o lună la București, Cornel Ilie, solistul trupei VUNK, spune că "suntem superstitiosi, credem ca toate lucururile bune se intâmpla intr-o miercuri spre joi. Am ales Sala Polivalenta deoarece este cea mai mare sala din tara in care se poate organiza un concert, este sala care nu impune imaginatiei absolut nicio granita si in care poti face orice. Iar asta se va vedea pe 14 noiembrie 2012, pentru ca avem deja niste idei spectaculoase, originale si suprinzatoare. Ne asteptam sa vina 6000 de spectatori care sa spuna la sfârsit "Da, a fost un spectacol bestial". Suntem recunoscători și ne bucurăm ca niște copii la fiecare like nou pe pagina noastră. Ei au fost lângă noi mereu, pentru ei facem acest concert și era normal să sărbătorim împreună faptul că suntem 50.000; de aceea, discountul a venit ca ceva firesc."

Biletele pentru concertul Vunk la Polivalentă sunt disponibile exclusiv în rețeaua magazinelor Diverta și online pe http://www.myticket.ro 

Sursa : Sublime Romania
http://www.concerte.org


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top