Noutăți și comunicate

5 trupe romanesti anuntate la REF 2024

18 iunie 2024
5 trupe romanesti anuntate la REF 2024
Organizatorii Rockstadt Extreme Fest 2024 au anuntat 5 trupe romanesti ce vor canta la editia din acest an:
CRIMENA, Taking Back August, Indian Fall, Machiavelian God si June Turns Black.
Din 2013, am încercat să fim și o platformă de promovare a viitoarelor acte românești. Încercăm să o facem cât de bine putem și când circumstanțele ne permit acest lucru.
Acestea fiind spuse, 2024 s-a dovedit a depăși toate planurile și așteptările. Deoarece acesta va fi, fără îndoială, cel mai mare festival de rock și metal organizat vreodată în această parte a Europei, cu mii de oameni veniți din toate locurile lumii, este de la sine înțeles că a avea un eveniment fără participarea trupelor naționale. ar fi o pierdere semnificativă pentru scena locală.
Cei din INDIAN FALL îi vor aduce un omagiu special lui Andrei Calmuc, unul dintre membrii fondatori ai trupei, care a murit tragic în anul 2022. Desigur, spectacolul va avea loc pe scena care îi poartă numrlr cu mândrie.
În ceea ce privește celelalte patru trupe anuntate, credem cu tărie că acestea reprezintă viitorul scenei metal românești, indiferent de stilul lor. Toate patru au un talent imens, o etică puternică a muncii și o abordare foarte contemporană. Considerăm că a avea aceste trupe la Rockstadt Extreme Fest se poate transforma într-o poartă între mulțimile internaționale și scena locală românească, așa că îi încurajăm pe toți nu doar să le asculte, ci și să țină cont de ceea ce au de oferit scenei de muzică românească ca un întreg.
Ne vedem peste câteva săptămâni!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top