Noutăți și comunicate

4 zile de festival și 24 de trupe invitate la Out Of Doors Fest, ediția a 7-a

1 - 4 august 2019
4 zile de festival și 24 de trupe invitate la Out Of Doors Fest, ediția a 7-a
În perioada 1-4 august 2019, Doors Events organizează a VII-a ediție a festivalului OUT OF DOORS FEST, singurul festival de muzică rock și electro din Costinești. Locul de desfășurare al festivalului este White Horse Rock’n Roll Costinești (amplasat vis-a-vis de Teatrul de Vară). Accesul la festival se face începând cu ora 18:00, urmând ca trupele să urce pe scenă de la ora 19:00.


Informații despre OUT OF DOORS FEST

OUT OF DOORS FEST este un festival construit pentru tineri și reprezintă o formă de manifestare a spiritului liber și creator. Scena generoasă a festivalului Out Of Doors a găzduit de-a lungul anilor, cele mai renumite trupe atât din țară, având și invitați de referință din străinătate. În cadrul ediției de anul acesta, vor urca pe scenă trupe de alternative rock, electro jazz, funk sau hard rock, precum: Marky Ramone’s Blitzkrieg, Șuie Paparude, OCS, Ska-nk, The ROCK, Alternosfera, Luna Amara, Bosquito, El Negro, Domination, Zdob si Zdub, R.O.A., Trooper, Spitalul de Urgență, Masterpiece, Cargo, Phoenix, Coma, ZOB, Cardinal și mulți alții.

Pagina oficiala OODF: https://outofdoorsfest.ro
Facebook: https://www.facebook.com/OutOfDoorsFest/
Instagram: https://www.instagram.com/outofdoorsfest/


Informații despre WHITE HORSE COSTINEȘTI

WHITE HORSE COSTINEȘTI, caracterizat drept "ultimul bastion al muzicii bune" din Stațiunea Tineretului a luat ființă în anul 1999, perioadă în care Costineștiul se bucura de prezența constantă a numelor de elită ale peisajului muzical românesc de altadată. Artiști din domeniile rock, folk, blues & jazz abandonau orice altă destinație preferând, fără doar și poate, Costineștiul cu atmosfera lui tinerească, jovială și, mai presus de toate, caracterizată de o liberatate frumoasă, creativă și energizantă.

Pagina oficiala: https://white-horse.ro
Facebook: https://www.facebook.com/whitehorsecostinesti/
Instagram: https://www.instagram.com/white.horse.rocknroll/


Detalii bilete și abonamente

Prețul unui abonament este de 135 de lei. Biletele fizice se pot achiziționa din Complexul White Horse Costinesti, pe toată perioada verii, iar biletele în format electronic se găsesc pe www.iabilet.ro.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top