Noutăți și comunicate

30 de secunde de turneu - byron 100% romanesc la Fusion Arena

11 octombrie 2013
30 de secunde de turneu - byron 100% romanesc la Fusion Arena
Vineri, 11 octombrie 2013, sunteți invitați începând cu ora 22:00 la un concert al trupei byron în Fusion Arena.

Prețul unui bilet este de 30 lei.
Adresa FUSION ARENA indoor skatepark & urban club : Strada Traian Popovici, Nr. 79-91 (zona Alba Iulia), http://www.fusionarena.ro facebook/FusionArena. Informatii: 0729 684 411



byron continua cele "30 de secunde de turneu", onorand mostenirea bilingva a celui mai recent album de studio, 30 Seconds of Fame / 30 de secunde de faima. Pentru ca partea englezeasca s-a bucurat faima cu ocazia lansarii, byron a decis ca urmatoarele concerte sa fie 100% romanesti!

"Initial toate piesele de pe noul album au fost compuse si gandite pentru limba engleza, insa pe drum ne-a venit ideea creata de a incerca sa facem si variante in romana. Provocarea era sa nu facem adaptari, asa cum se practica de obicei, ci sa transportam textul cat mai fidel cu putinta, pastrand pe cat posibil toate nuantele. Sigur, nu s-a putut mereu; unele texte au ramas in continuare mai bogate in engleza, insa am avut surpriza ca uneori variantele in romana sa scoata la iveala profunzimi care nu erau prezente in original", spune Dan Byron.

Pe langa albumul 30 de secunde de faima, cu piese proprii si texte traduse de 6fingers si Dan Byron, trupa a lansat in 2011 si albumul Perfect. Acesta contine prelucrari dupa piese romanesti mai mult sau mai putin cunoscute, interpretate in original de artisti precum Timpuri Noi, Ada Milea, Phoenix, Nicu Alifantis, Alexandru Andries, Mircea Florian sau Nae Caranfil.

byron - Cu capul in nori (video)
http://www.youtube.com/watch?v=tLhjo-ahDb0

byron - Granita-n ranita (video)
http://www.youtube.com/watch?v=sNk-_8460nM

Haideti asadar vineri pe 11 octombrie la Fusion Arena din Bucuresti pentru a-i auzi pe byron cantand exclusiv in romana! Noi date de turneu vor fi anuntate in curand!

byron in limba romana:
Dan Byron - vocals, guitar, flute
6fingers - keyboards, guitar, vocals
Laszlo Demeter - bass guitar
Dan Georgescu - drums

Web: http://byronmusic.ro
Facebook: http://fb.com/byronmusic
Youtube: http://youtube.com/byronvideos


Mai multe detalii despre eveniment la https://www.facebook.com/events/206358862875752


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top