Noutăți și comunicate

25 aprilie 2010 este ziua in care il salvam pe Radu

25 aprilie 2010
25 aprilie 2010 este ziua in care il salvam pe Radu
Stay Metal Forever! si Radio3Net organizeaza duminica, 25 aprile 2010, incepand cu ora 15:00 in clubul Twice un maraton muzical caritabil in beneficiul lui Radu Bragadireanu. Concertul face parte din seria concertelor de evenimente Cultura pentru viata.

Radu este un bebelus de cinci luni, care isi doreste sa rada, pentru ca asta fac bebelusii, nu? Ar zambi mereu, ar umple lumea cu rasul lui, dar nu il lasa o tumoare mare si rea, cu care s-a nascut, nici firele care-i intra in nasuc, nici aparatele la care e conectat. Tumoarea masiva cranio-maxilo-faciala nu poate fi operata de catre doctorii din Romania. Are nevoie urgenta de o operatie in strainatate, pentru ca tumoarea creste mai repede decit el, insa transportul special, investigatiile si operatia costa foarte mult.

Vestea buna este ca Radu are din ce in ce mai mult prieteni, care se mobilizeaza facand Cultura pentru viata. Pentru el vor concerta luni, 25 aprilie 2010, trupele Blind Spirits, Silver Bullet, C.O.D., Semne, Negative Core, Celest si Tiarra.

Pretul unui bilet este de 15 Ron, reprezentand o donatie pentru ca Radu sa creasca si sa asculte muzica de calitate.


Radio3Net "Florian Pittis"
Singurul post de radio public din lume cu emisie exclusiv pe Internet, urmareste mai mult din respect fata de perceptia publicului si concizia exprimarii definitia unui post de radio, el fiind, inca de la constituire (2004), un demers avangardist catre New Media.
Initiatorul proiectului Radio3Net a fost regretatul artist Florian Pittis.
www.radio3net.ro


Stay Metal Forever!
Echipa Stay Metal Forever! activeaza in aria muzicii rock de peste trei ani, avand o ascensiune rapida si fructuoasa.
Sub aceasta marca au fost realizate peste o suta cincizeci de evenimente live, cu numeroase trupe din tara printre care nume mari precum: Altar, Truda, Trooper, Celelalte Cuvinte, Taine, Bucovina, Avatar, cat si formatii din afara Romaniei ca: Seregon (UK), Eastern Front (UK), Methedras (IT), Gwydion (PT).
Totodata, Stay Metal sustine prin activitati de management patru trupe Metal de succes: Inopia (Symphonic Metal Bucuresti), Tiarra (Gothic Metal Bucuresti), Highlight Kenosis (Progressive Metal Bucuresti) si Negative Core (Thrash Metal Bucuresti).
www.myspace.com/staymetalforever


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă