Noutăți și comunicate

20 years of Placebo - Program si reguli de acces

26 iunie 2017
20 years of Placebo - Program si reguli de acces
20 years of Placebo, turneul așteptat îndelung de fani, se apropie cu pași repezi de țara noastră. Pe 28 iunie 2017, la Arenele Romane, vom cânta la unison piese ca “Pure Morning”, “Every you, Every me”, “The Bitter End”, “Meds” și multe altele, alături de una dintre cele mai apreciate formații de rock alternativ din lume.

Au mai rămas foarte puține bilete în acest moment pe care le puteți găsi în continuare în rețeaua Eventim și online pe http://www.eventim.ro, la prețul de 190 de lei.

În limita stocului disponibil, veți mai putea achiziționa bilete și în ziua evenimentului de la casa de bilete situată la intrarea în spațiul de concert la pretul de 220 de lei.

Copiii, indiferent de vârstă, trebuie să aibă bilet de acces și trebuie însoțiți de un adult, de asemenea, posesor de bilet.

Totodată, recomandăm părinților să le asigure copiilor căști de protecție.

Accesul se va face pe baza biletului valabil, acesta permițând intrarea în zona de concert o singură dată, dacă spectatori doresc să părăsească incinta vor putea reintra doar achiziționând alt bilet.

Accesul la concert pentru cei care au bilete “The Better Friend” va începe de la ora 18:30, iar posesorii de bilete “A Friend Indeed”, precum și cei care au bilete de acces general, vor putea intra în Arenă începand cu ora 19:00.

De asemenea, îi rugăm pe cei care au bilete “The Better Friend” și “A Friend Indeed” să folosească intrările dedicate.

ATENÈšIE!

Voucher-ul pe baza căruia posesorii de bilete The Better Friend își vor putea lua o băutură gratuită este valabil în intervalul 18:30 și 19:15.

Insignele și brelocurile pe care le vor primi posesorii de bilete "The Better Friend" și "A Friend Indeed" vor putea fi ridicate numai în intervalul 18:30 – 20:00 din punctele special amenajate care vor fi marcate vizibil.

Vă reamintim să purtați la vedere insignele pentru ca ar putea să vă aducă surprize plăcute din partea trupei.

La ora 20:00 va urca pe scenă Greetings Sugar, urmând ca la ora 21:15 să înceapă mega-show-ul PLACEBO.

Pentru confortul și siguranța spectactorilor, organizatorii transmit următoarele informații și reguli de acces.

Managementul formației PLACEBO face un apel catre fani și îi roagă să nu utilizeze camerele de fotografiat neprofesionale de tip “săpuniere" sau camerele telefoanelor mobile pe durata concertului.

Totodată, este strict interzis accesul la eveniment cu orice fel de aparate de fotografiat profesionale (cele cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri, sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căști motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, rucsacuri, genti si bagaje voluminoase, lasere, biciclete și trotinete.

În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să utilizeze pelerine de ploaie.

Pentru propria lui siguranță, rugăm publicul să se supună controlului corporal al staff-ului de securitate de la intrare și să respecte cu strictețe regulile de acces menționate mai sus.

Mijloacele de transport în comun care pot fi utilizate pentru a ajunge la Arenele Romane sunt: metrou până la stația Tineretului sau Eroii Revoluției sau liniile RATB 47, 7 si 232 până la stația Autogara Filaret. Din cauza numărului limitat de locuri de parcare, spectatorilor le este recomandată utilizarea transportului public.

Evenimentul este prezentat de Phoenix Entertainment și susținut de Rock FM, Vice, Un site de muzica.


Evenimente recomandate

Top