Noutăți și comunicate

2 zile pana la concertul Ovidiu Lipan Tandarica and The Balkanic Explosion

25 noiembrie 2011
2 zile pana la concertul Ovidiu Lipan Tandarica and The Balkanic Explosion
Au mai ramas doua zile pana la experimentul cultural al anului. Duminica, 27 noiembrie, la Sala Palatului, incepand cu ora 19:30 va avea loc show-ul "Ovidiu Lipan Tandarica and The Balkanic Explosion."

Maestrul Ovidiu Lipan Tandarica, o adevarata legenda a muzicii, reuseste sa aduca pe scena Salii Palatului artisti din toate colturile lumii si sa demonstreze ca muzica este un limbaj universal.

Chiar daca repetitiile dureaza si 12 ore pe zi, Rona Hartner a declarat ca nu  vor lipsi surprizele si momentele de improvizatie pe scena. Instrumentistii si percutionistii din Peru, Egipt, Rwanda sunt mandri ca vor participa la un asemenea eveniment si ca vor putea aduce o particica din ritmurile, culoarea si atmosfera tarilor lor de provenienta.

"Ovidiu Lipan Tandarica and The Balkanic Explosion" reuseste sa uneasca atat artisti din popare diferite, cat si stiluri muzicale diferite: clasic, oriental, balcanic, rock si jazz.

Alaturi de Rona Hartner, Stelu Enache, Mircea Cazan, Fanfara 10 prajini, Delia Matache, percutionistii si instrumentistii din Rwanda, Peru si Egipt, Ovidiu Lipan promite publicului un spectacol de neuitat.

Un eveniment organizat de Phoenix Entertainment.

Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro.

Pretul biletelor este:
Categoria 1: 45 lei
Categoria 2: 65 lei
Categoria 3: 95 lei
Categoria 4: 130 lei
Categoria 5: 170 lei


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă