Noutăți și comunicate

2 concerte Anneke van Giersbergen la Cluj si Bucuresti

7 - 8 noiembrie 2022
2 concerte Anneke van Giersbergen la Cluj si Bucuresti
Anneke van Giersbergen va susține 2 concert în anul 2022 pe teritoriul Romaniei: pe 7 noiembrie 2022 in /FORM Space, din Cluj-Napoca, si pe 8 noiembrie 2022 in club Quantic din Bucuresti. Primele 100 de bilete au pret earlybird si se pun in vanzare pe iabilet.ro. Evenimentele vor respecta toate normele in vigoare la data desfasurarii acestora. Se pun in vanzare doar 500 de bilete pentru fiecare concert.


Informații despre eveniment

Anneke van Giersbergen este una dintre vocile reprezentative ale anilor '90 si 2000, perioada in care a urcat pe scene din intreaga lumea alaturi de formatia The Gathering.

In plus, Anneke a colaborat cu multi artisti sau formatii din intrega lume, de la Devin Townsend la Amorphs sau de la Within Temptation si Anathema la Napalm Death si Moonspell.
Pe langa multiplele colaborari, Anneke are si o cariera solo de succes. Pana acum artista a lansat trei albume de studio, cel mai recent fiind 'The Darkest Skies Are the Brightest', oferit publicului la inceputul lui 2021 si compus in intregime de aceasta. Discul a ajuns in topurile din Tarile de Jos, Germania si Elvetia.

Biletele se pun in vanzare la urmatoarele preturi:
  • primele 100 de bilete: 79 lei
  • urmatoarele 100 de bilete: 89 lei
  • in presale: 99 lei
  • la intrarea 120 de lei
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare de 10 lei.

Puteti adauga la comanda si optiunea FLEX. FLEX e o asigurare suplimentară pentru fanii care vor să cumpere bilete din timp dar care vor și siguranța că în cazul în care nu mai pot participa, din varii motive, la evenimente, își primesc rapid înapoi banii plătiți pe bilet/e. Mulți ne-au spus că ar cumpără bilete din timp la evenimente, dar nu știu ce vor face peste 4-6-8 luni, dacă vor fi plecați în vacanță în perioada respectivă, dacă vor putea să-și ia concediu să vină la un eveniment, sau dacă nu vor putea să participe la concerte din motive medicale. Dacă achiziționezi serviciul FLEX (adică 3% extra plătiți pe bilet), poți renunța la bilet/e cu maxim 72 de ore înainte de ziua în care are loc evenimentul. şi primești înapoi toată sumă plătită pentru biletul la care renunți, în 5 zile lucrătoare, mai puțin contravaloarea serviciului FLEX și a comisioanelor suplimentare achitate, precum prețul serviciilor de intermediere / de procesare ori administrare a comenzii / de emitere bilet etc.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă