Noutăți și comunicate

2 bilete la pret de 1 pentru OST Mountain Fest

23 iunie 2011
2 bilete la pret de 1 pentru OST Mountain Fest
Cei ce doresc sa ajunga in iulie la OST Mountain Fest pot profita de oferta ce are loc la sfarsitul acestei saptamani! Cumperi un abonament si automat mai primesti inca unul, gratis!
      
Oricine cumpara in perioada 23-26 iunie 2011 un abonament pe 3 zile, va primi automat inca un abonament gratis!

Aceasta promotie este valabila doar in perioada 23-26 iunie (de joi pana duminica) si este disponibila doar la magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's) si online pe http://www.biletoo.ro! In cazul in care comanda se face online, de pe http://www.biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se  la domiciliu, prin curier!

Programul de reduceri "Promotia Saptamanii" apartine sistemului de ticketing BILETOO.ro, a inceput in luna martie iar aceasta saptamana este ultima in care se desfasoara! Conform programului, in fiecare saptamana un spectacol/concert de pe http://www.biletoo.ro a avut parte de o reducere de pret!

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
- 180 RON abonamentul/3 zile (doar in perioada 23-26 iunie, cumparatorul plateste 1 abonament si primeste 2)
- 80 RON/zi
- in ziua concertului, la intrare: 200 RON abonamentul/3 zile
- in ziua concertului, la intrare: 90 RON/zi

 
Festivalului OST Mountain Fest va avea loc anul acesta în orasul Râsnov, judetul Brasov, în weekendul 22-24 iulie. Festivalul se va desfãsura în curtea cetãtii Râsnov, o locatie excelentã, cocheta si care ofera toate facilitatile din punct de vedere al accesului, al locului de campare si parcare, dar si a obiectivelor turistice aflate în vecinatate. Cetatea Râsnov este atestata drept prima citadela a cavalerilor teutoni pe teritoriul Transilvaniei, aflata pe ruinele vechiului castru roman Cumidava, cu o istorie de peste 2000 de ani, OST Mountain Fest devenind primul festival din Romania organizat într-un astfel de spatiu aparte.

Dupã cei trei headlineri anuntati anterior, KEEP OF KALESSIN (Norvegia), ONSLAUGHT si DORNENREICH (Austria), cel din urmã pe a douã scenã a festivalului, dedicatã în exclusivitate experimentului muzical de facturã traditionalã, dark ambient si neofolk, organizatorii îl precizeazã acum si pe cel de-al patrulea, ONSLAUGHT, una dintre cele mai vechi si mai titrate trupe thrash metal britanice!

PROGRAM OST MOUNTAIN FESTIVAL Editia 2 - CETATEA RASNOV - 2011
Ziua I - 22 Iulie, ora 16.00
Ka Gaia An
Malpraxis
Spectral
The Way Of Purity
Put Solnca
Action Bass Tom Band
Piatra
Damned Spirits' Dance
The Foreshadowing
Taine

Recital Scena Acustica:
Dornenreich

Ziua II - 23 Iulie, ora 15.00
Apa Simbetii
True Mind
Deliver the God
L.O.S.T.
Spiritual Ravishment
Mediocracy
Winterhorde
Bolthard
E-Force
Keep of Kallesin

Recital Scena Acustica:
Laonlyness

Ziua III - 24 Iulie, ora 15.00
Arzenal
Eufobia
Deathdrive
Akral Necrosis
Insult
Sincarnate
Methedras
Fen
Negura Bunget
Onslaught

Mai multe detalii gasiti pe: http://www.ostmountainfest.ro!

OST Mountain Fest este organizat de Asociatia Culturala OST si va avea loc in perioada 22-24 iulie 2011 la Cetatea Rasnov din Brasov.


Evenimente recomandate

Top