Noutăți și comunicate

2 ani de Luna Patrata cu Alina Manole in Clubul Taranului din Bucuresti

24 - 25 martie 2011
2 ani de Luna Patrata cu Alina Manole in Clubul Taranului din Bucuresti
Joi, 24 martie 2011 si vineri, 25 martie 2011 sunteti invitati incepand cu ora 21:00 in Clubul Taranului din Bucuresti la aniversarea a doi ani de "Luna Patrata".

In urma cu 2 ani, despre lansarea albumului "Luna Patrata" se scria ca a fost o lansare perfecta, cu o punere in scena care a depasit cu mult conceptual lansarilor de gen intrucat a insemnat muzica, spectacol multimedia si joc actoricesc profesionist adus pe scena unui teatru.

Despre albumul "Luna Patrata" s-a scris mult in acesti 2 ani, in special in legatura cu stilul muzical aparte pe care l-a introdus si promovat Alina Manole. Folk-Jazz e mai mult decat o suprapunere de stiluri, e un concept Altfel, natural si firesc pentru ceea ce compune si scrie artista. Povestea cuprinsa in album ramane una dintre cele mai sincere si fara menajamente descrieri muzicale ale starilor de dragoste reala.

Despre concertele "Folk-Jazz sub Luna Patrata", concerte care se desfasoara de 2 ani de zile cu regularitate in Bucuresti si in functie de anotimp in alte orase ale tarii, s-a scris cu caldura si empatie atat de catre reprezentantii presei cat si de spectatori. In 2 ani, niciun spectacol nu a fost la fel, iar cei care urmaresc traseul "Lunii" au fost primii care au recunoscut acest lucru.

La finalul lunii martie aniversam Luna Patrata si mai ales pe cei care au acceptat sa vada si sa recunoasca planeta muzicala a Alinei Manole.

Aniversarea va avea loc la Clubul Taranului din Bucuresti si va consta in 2 concerte -spectacol, dupa cum urmeaza:
- joi, 24 martie 2011, ora 21:00, concert fara fumuri - concert adresat nefumatorilor sau celor care doresc sa se lase de fumat - pe parcursul serii, concertului si pauzei intre parti fumatul va fi interzis;
- vineri, 25 martie 2011, ora 21:00, concert pentru toate categoriile de public, adica pentru fumatori si nefumatorii care nu au o problema cu acest aspect.


O invitatie video din partea Alinei Manole


http://www.youtube.com/watch?v=P_QSgajkG9k

Sursa : MHO Music.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă