Noutăți și comunicate

19 trupe noi dezvaluite pentru Tons of Rock 2023

15 decembrie 2022
19 trupe noi dezvaluite pentru Tons of Rock 2023
Dupa ultima tura de confirmari TONS OF ROCK anunta noi nume ce se alatura lineup-ului: NIGHTWISH - WARDRUNA - HAMMERFALL - AURA NOIR ! Insa surprizele nu se opresc aici! Cititi in continuare!

Direct dintr-un Oslo Spektrum plin, chiar înainte ca țara să se închidă din nou în toamna anului 2021, îl găsim pe cei de la Nightwish, cu un debut mult așteptat la Tons of Rock. „Cu greu am fi putut avea o redeschidere mult mai bună decat la Oslo Spektrum ”, a spus Blezt despre concertul din Spektrum.

Wardruna, pe de altă parte, a devenit unul dintre cele mai mari exporturi muzicale din Norvegia, iar popularitatea lor a explodat după ce au contribuit și la coloana sonoră a serialului de succes Vikings. Vara, ei sunt în fruntea listei la mai multe festivaluri din SUA și Europa și aduc un spectacol unic și exclusiv atunci când ne întâlnim din nou cu trupa la Ekebergsletta.

Vom rămâne la nordici și pentru următoarea trupă, iar apoi vom merge în Suedia și la eroii lor power metal HammerFall. După ce de fapt ar fi trebuit să cante în 2020 și 2021 și nu au apărut pe afiș anul trecut, este o deosebită plăcere să îi urăm bun venit în 2023!

O trupă care nu trebuie să călătorească atât de departe pentru a ajunge la Ekebergsletta este Aura Noir. Au cântat ultima oară la Tons of Rock în 2015 și de atunci ne-au oferit fabulosul album Aura Noire. Acesta va fi delicios de întuneric!

Dar asta nu este tot, o noua tura de artisti se alatura lineup-ului deja fenomenal!

KVELERTAKARCHITECTSHALESTORMSOULFLYTHE DOGSNAPALM DEATHBURY TOMORROWCANDLEMASSMCCTHE BRONXVREIDASKING ALEXANDRIAFEVER 333AUDREY HORNESTORM
Un anunt cu 15 nume cu adevărat puternice, inclusiv Kvelertak, care vor susține singurul lor concert în vara lui 2023 la Tons of Rock.
Programul provizoriu de zi este gata și abonamentele de zi intră în vânzare miercuri 14 decembrie de la ora 09.
Cadoul de Crăciun de anul acesta - asigură-ți un permis de festival la prețul 2022 pentru restul anului (număr limitat). Acum au mai rămas puține permise de festival VIP.

Programul pe zile pana acum:
joi 22.06
NIGHTWISH
BEHEMOTH - CLUTCH - POWERWOLF
ASKING ALEXANDRIA – AVATAR – FEVER 333
THE GOOD THE BAD AND THE ZUGLY - HALESTORM
MAYHEM – SOULFLY – STORM – VOIVOD

vineri 23.06
GHOST - PANTERA
ARCHITECTS - GOJIRA - TNT
AUDREY HORNE – BRENN. – THE BRONX
NAPALM DEATH - SPIRITBOX – VREID – WITCH CLUB SATAN

Sâmbătă 24.06
KVELERTAK
WARDRUNA
AURA NOIR – BURY TOMORROW – CANDLEMASS – THE DOGS
HAMMERFALL – HONNINGBARNA – MCC – STAGE DOLLS

Urmează sa fie anuntati mulți alți artiști!


Evenimente recomandate

Top