Noutăți și comunicate

14 iulie - primul concert Eternal Fire dupa o pauza de patru ani!

9 iulie 2015
14 iulie - primul concert Eternal Fire dupa o pauza de patru ani!
14 iulie - primul concert Eternal Fire dupa o pauza de patru ani!
Scena autohtona de black metal melodic s-a imbogatit cu un nou nume! Desi a pus punct in 2011, trupa Eternal Fire s-a reformat doi ani mai tarziu, insa n-a sustinut nici un concert pana acum, din motive obiective.

Mai concret, Eternal Fire s-a restructurat complet, formula din prezent fiind total diferita de cea de pana in 2011. In plus, stilul nou abordat (black metal melodic), precum si dorinta de a veni in fata publicului cu o serie de piese complet noi a determinat formatia bucuresteana sa astepte momentul prielnic pentru a reveni live.

Lucru ce se va intampla marti 14 iulie 2015, in Club Question Mark (Bucuresti) la editia aniversara Metal Under Moonlight (a 50-a!). Iar ca sarbatoarea sa fie completa, alaturi de Eternal Fire vor mai fi live doua formatii din crema undergroundului suedez black-death: Of Fire si Wormwood.

Marti 14 iulie 2015 accesul publicului se va permite de la ora 20.00, concertul urmand sa inceapa la 20.30. Pretul biletului este de 20 lei (biletele se vor vinde la club, numai in seara concertului).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata cheltuielilor cu trupele participante.

Club Question Mark: Calea Victoriei nr.48-50, Bucuresti (pasaj)

Pagina oficiala a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/1143562515670015


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top