Noutăți și comunicate

14 iulie: Of Fire si Wormwood intr-un show extrem la Bucuresti!

23 iunie 2015
14 iulie: Of Fire si Wormwood intr-un show extrem la Bucuresti!
Marti 14 iulie 2015, in Club Question Mark (Bucuresti): Metal Under Moonlight editia a 50-a!

In concert:
OF FIRE (death doom metal/Suedia)
WORMWOOD (atmospheric black n roll/Suedia)
ETERNAL FIRE (melodic black metal/Bucuresti)OF FIRE (death doom metal/Suedia)

https://www.facebook.com/Offireofficial
http://www.youtube.com/user/OfFireOfficial
http://offire.bandcamp.com/

Of Fire se eticheteaza "death metal greu cu o atitudine nemiloasa", muzica lor simpla pana la un punct bazandu-se pe riff-urile pieselor pe care le compun.

Mai importante decat etichetele gen "tehnici" sau "rapizi" sunt "senzatii" si "energie", stari pe care Of Fire le vor transmite pentru prima data publicului din Question Mark pe 14 iulie.WORMWOOD (atmospheric black n roll/Suedia)

http://www.wormwood-official.com
https://www.facebook.com/WormwoodSWE
Stelele se pierd in abis, ritualul sangelui incepe. Ridicandu-se din intuneric, cinci suflete se inalta - din vid, Wormwood prinde viata.

Precum se schimba anotimpurile, Wormwood amesteca o multitudine de genuri: de la ambient la dark, grim si black metal. O simbioza completata cu sonoritati folk din cele mai adanci paduri suedeze si cu o doza incandescenta de rock n roll.

Wormwood se afla pentru a doua oara la Bucuresti, dupa o prestatie excelenta la festivalul November to Dismember 2014. De aceasta data cu un recital mai consistent!ETERNAL FIRE (melodic black metal/Bucuresti)

http://www.facebook.com/eternalfireblackmetal

Reformata in 2013, Eternal Fire sustine cu aceasta ocazie concertul de revenire pe scena metal! Formatia abordeaza stilul black metal melodic cu influente symphonic-pagan. In momentul de fata ei pregatesc primul demo cu patru piese reprezentative stilului Eternal Fire.CLUB QUESTION MARK (Calea Victoriei nr. 48-50 -pasaj-, Bucuresti).Marti 14 iulie 2015, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

Pret bilet: 20 lei (biletele se vor vinde la club, in seara concertului).

Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.

Pagini oficiale ale evenimentului:
https://www.facebook.com/events/1143562515670015
https://www.letsrock.ro/mum


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top