Noutăți și comunicate

100 de invitatii VIP la Metalhead Meeting 2013 prin Monster Energy Drink

3 septembrie 2013
100 de invitatii VIP la Metalhead Meeting 2013 prin Monster Energy Drink
Monster Energy Drink pune la bataie 100 de invitatii VIP pentru Metalhead Meeting 2013 si posibilitatea de a castiga un bilet Meet&Greet, care ofera ocazia de a cunoaste trupele participante la festival si acces in fata scenei.

Pentru a participa la concurs,   tot ce trebuie sa faceti este sa cumparati o doza de Monster Energy Drink din locatiile Inmedio si sa va inscrieti pe http://www.metalhead.ro/monster

Regulamentul concursului se poate consulta accesand linkul http://www.metalhead.ro/regulament-monster.html

Pentru ca "Size DOES Matter", Monster Energy Drink si Ciuc Premium, berea oficiala a muzicii live, va invita pe 21 septembrie, sambata, la Arenele Romane, unde se pregateste unul dintre cele mai tari evenimente metal din 2013 - prima editie a festivalului Metalhead Meeting.

Festivalul ii are ca invitati pe Hypocrisy, HateSphere, Lake of Tears, Bucovina, Taine si L.O.S.T.
Biletele pentru Metalhead Meeting in format electronic se gasesc pe Iabilet.ro si in retelele Myticket (Diverta), Bilete.ro (Posta Romana, Inmedio, Germanos), Biletoo (Magazinul Unirea, Libraria Eminescu) si Eventim (magazinele Orange si Vodafone, Domo, Sala Palatului, librariile Humanitas si Carturesti).  Bilete fizice se pot gasi si la Club Fabrica (la terasa) si la sediul Metalhead din Bd. Pierre de Coubertin 3-5.

Un eveniment produs si organizat de Metalhead si Sprint Media, cu sprijinul Gala MGMT&PR.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top