Noutăți și comunicate

1 martie de suflet pentru tine cu Alex Porro in Club Jukebox

1 martie 2011
1 martie de suflet pentru tine cu Alex Porro in Club Jukebox
Marti, 1 martie 2011, Alex Porro si invitatii sai speciali iti vor oferi o seara de suflet pentru tine la Jukebox : de la muzica si dans pana la cadouri speciale pentru doamnele si domnisoarele care vor fi prezente la eveniment, totul este pregatit pentru a iti oferi un 1 martie de neuitat.

Intrarea la eveniment este libera. Poti rezerva mese la contact[at]alexporro[dot]ro sau telefonic la 021/ 322 66 10.

Alex Porro si invitatii sai speciali va vor (in)canta si va vor oferi martisoare dintre cele mai diverse: bijuterii, cosmetice, flori, cocktail-uri deosebite, o selectie de prajituri si dulciuri de casa delicioase, pachete la saloane de intretinere, plimbari cu limuzina sau vouchere de consumatie. Invitatii speciali ai lui Alex reprezinta o noutate in cadrul serilor de folk marca Alex Porro pe care le cunoasteti deja. Astfel, printre cei ce vor fi prezenti alaturi de voi marti, 1 martie 2011, la Jukebox se numara Victor Solomon (ex-Conexiuni, trupa Bandidos), trupa Akum si Sergiu The Sax Man.

Daca nu ati avut sansa sa fiti printre participantii la "Alex Porro Folk Nights", acum este momentul! Nu uitati sa intrebati de "detaliile" speciale pentru ca Jukeboxva pune la dispozitie la un pret special un desert delicios din ciocolata si spuma de fructe si un cocktail Mimosa sau Cosmopolitan. Ofera-le persoanelor importante din viata ta o seara speciala alaturi de Alex Porro si prietenii sai, de 1 martie la Jukebox Venue.

Un eveniment realizat cu sprijinul Jukebox Club, Magic FM, Business Woman, 7 Seri, Zile si Nopti, 121.ro, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, foreverfolk.com, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3 si muzica360.ro.

Powered by Webfront!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top