Cronici / Galerii foto / Interviuri

La o poveste cu Trooper intr-o seara de iarna (interviu)

Autor: Lenore, 5 Decembrie 2014

In asteptarea concertului Trooper si Blaze Bayley din 13 decembrie 2014 din Club Colectiv (Bucuresti), am stat de vorba cu membri cunoscutei formatii targovistene despre ceea ce inseamna Trooper in acest moment si ce planuri de viitor au. Ce a iesit, puteti citi in cele ce urmeaza:
- Cum merg pregatirile pentru concertul din 13 decembrie cu Blaze Bayley? Ce ne puteti dezvalui din ce ne asteapta la acest concert?
1-La_o_poveste_cu_Trooper_intr-o_Ejt49xNQ.jpg- In primul rand te rog sa ma lasi sa ii salut pe cititorii Let's Rock. Pregatirile merg! Atat pot spune. Lucram din greu la alcatuirea unui setlist consistent si potrivit pentru acest gen de spectacol. Blaze va urca pe scena alaturi de noi si va canta un numar de piese. Nu am sa spun nici cate, nici care. Stiu ca acum multi ma injura, insa surpriza trebuie sa fie surpriza. O sa avem un show de aproape doua ore si jumatate. Punctam si albumul Vlad Tepes - Poemele Valahiei. Se implinesc cinci ani de la aparitie" asa ca ne-am gandit sa ne bucuram si de el. O sa fie o nebunie controlata.
- Ce ne puteti spune despre planurile viitoare (in principal viitorul apropiat, 2015)?
- Avem multe idei pentru 2015. Nici nu vreau sa ma gandesc. Ma ia durerea de cap. Avem multe idei si nu stim de unde sa incepem. Trebuie sa sarbatorim 20 de ani de Trooper, vrem sa lansam un DVD, vrem sa punem in scena Poemele Valahiei, vrem sa lansam cateva piese noi, vrem sa filmam cateva clipuri, vrem sa" multe. Sper sa putem duce la capat cat mai multe surprize pentru prietenii formatiei. Ei sunt cei mai importanti. Fara ei am fi doar fum.
- In continuarea "An Iron Tribute II" v-ati gandit sa mai dedicati vreun proiect trupei Iron Maiden?
- Nu stim inca. In nici un caz in 2015. Poate peste 2, 3 ani. Data viitoare il vrem alaturi pe Dickinson. Trebuie momentan sa ducem la capat anul 2015. Este un an plin.
- Cum este viata de trupa in 6?
2-La_o_poveste_cu_Trooper_intr-o_UDg2I1Pk5.JPG- Multa lume nu a prea inteles alegerea noastra atunci cand am mai adus un chitarist in trupa. Cristian Oftez este un muzician deosebit si s-a integrat imediat. Aveam nevoie de un frate. De un tip deschis, prietenos, cu dorinta de a canta cu zambetul pe buze si fara incrancenarea asta cu care se confrunta undergroundul din Romania. Este minunat in noua formula. Soundul este unul mai plin, iar bucuria in mijlocul trupei a crescut exponential. Suntem o gasca de sase prieteni ce sunt insotiti peste tot de alti trei prieteni deosebiti. Va doresc tuturor sa aveti parte de astfel de oameni in jurul vostru!
- Caracterizati in 5 cuvinte fanii Trooper (scandalagii).
- Scandalagii sunt nucleul Trooper. Este greu sa ii descriu in cinci cuvinte. Totusi am sa incerc: prieteni, sufletisti, pozitivi, surprinzatori, nebuni.
- Ce hobby-uri aveti in afara de muzica? Ce alte pasiuni va mananca timpul liber?
3-La_o_poveste_cu_Trooper_intr-o_o4LAQpX5Z9.JPG
- Asta este o intrebare complexa, avem tot felul de pasiuni. De la teatru, filme, pictura, sport, pana la masini, gatit, plimbat etc. Avem multe laturi si cautam sa gasim mereu trairi noi. Toate se sting cumva in muzica.
- Care este cel mai impresionant concert la care ati participat (al vostru sau al altor artisti)?
- Am participat la o multime de concerte. Nu pot sa nominalizez unl singur. Cantari ca cele alaturi de Iron Maiden sau Scorpions raman in top. Mai sunt si aniversarile. "Trooper 12 ani, Trooper - Tari ca Muntii 10 ani, Stelele Rockului Romanesc" au avut parte de multe cantari minunate. Pentru toate le multumim oamenilor din fata scenei. Ei sunt Trooper!
- Ce faceti de Revelion? Primiti fanii cu Plugusorul/Sorcova?
- Inca nu stim. Dar vedem noi. M-as bucura sa vina fanii cu Sorcova. Cantam impreuna.
- Ne spuneti va rog si un mesaj pentru cititorii Letsrock.ro de final?
- Prieteni, va multumim pentru tot ce ati facut pentru noi in acesti primi 19 ani. Va asteptam in data de 13 in club Colectiv pentru a incheia anul impreuna. Blaze Bayley se va afla si el acolo. Sper sa aveti un 2015 minunat. Ma inclin in fata voastra si nu uitati: Stay Trooper!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top