Cronici / Galerii foto / Interviuri

Interviu cu Joey DeMaio - Manowar

8 Mai 2018

(2)Interviu_cu_Joey_DeMaio_-_Mano_xOOEsKgEu.jpg
Joey, ce se întâmplă în acest moment în “universul” MANOWAR?
O mulţime de lucruri! În aproximativ 11 luni vom porni din nou în turneul THE FINAL BATTLE. Poate părea ca mai avem mult timp la dispoziţie, dar de fapt lucrurile nu stau deloc aşa. Chiar acum, când purtăm această discuţie, avem în derulare pregătirile pentru acest turneu şi multe alte proiecte interesante!
Ne poţi da detalii? Ati primit vreo sugestie de la fani demna de luat in calcul?
Cu puţină vreme în urmă ne-am rugat fanii să voteze albumele şi piesele preferate, pentru a fi luate în calcul pentru setlistul acestui turneu. Feedback-ul a fost copleşitor! Tone de sugestii; unele previzibile, altele complet surprinzătoare. Mulţi fani au propus, din proprie initiaţivă, chiar şi un model de setlist complet. Le mulţumim tuturor celor care au contribuit! Acum noi lucrăm la elaborarea unui setlist de zile mari, care va reflecta şi onora dorinţele fanilor. Motto-ul turneului va fi FAN FAVORITES ONLY!
Există un motiv pentru care deja lucraţi la setlist?
Bineînţeles! Piesele sunt, desigur, miezul show-ului, nu poate fi niciodată prea devreme să ne gândim la el. Dar sunt de asemenea şi baza pentru proiecţiile video pe care Manowarriorii le-au îndrăgit atât de mult în ultimul turneu. Crearea acestor materiale video personalizate necesită mult timp şi efort.
Ce ne puteti spune despre "The Spoken Word Tour"?
Ei bine, ne pregătim şi pentru turneul meu – The Spoken Word Tour, în care voi spune istoria trupei MANOWAR. Avem deja mult conţinut extraordinar selectat, dar încă trecem prin cantităţi vaste de material audio, foto şi video din arhivele noastre. Parcurgerea acestor materiale a scos la iveală multe amintiri deosebite. Va fi, cu siguranţă, o incursiune incitantă prin istoria MANOWAR!
Ne mai puteti spune si alte noutăţi?
Aş zice că am spus deja multe, dar da, mai e şi altceva! Lucrăm cu fratele nostru, Ken Kelly, la o nouă reprezentare grafică şi, în ultimul rând, dar cu siguranţă nu cel din urmă lucru este acela că am fost ocupaţi în studio!
Studio!? Aceasta e o veste majoră! La ce lucraţi?
Da, mare şi nouă! Doar atât vă pot spune astăzi. Urmăriţi-ne pe Facebook, Twitter şi Instagram pentru a afla mai multe.
Mulţumim pentru timpul acordat, Joey.
Plăcerea a fost de partea mea. Ne vedem în THE FINAL BATTLE!
(1)Interviu_cu_Joey_DeMaio_-_Mano_HpxRkccBtD.jpgPentru datele deja confirmate şi bilete vizitaţi http://manowar.com/tour
Upgrade-uri Ultimate Fan Experience pentru the FINAL BATTLE 2019 sunt disponibile exclusiv pe The Kingdom Of Steel, în cantităţi super limitate!


Te-ar mai putea interesa

Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă