Informații magazin online

Cum gasesc produsele pe care vreau sa le cumpar: pentru acest lucru am pus la punct cateva sisteme, foarte usor de folosit:

Categoriile de produse
Navigheaza prin categoriile de produse, prezente tot timpul in partea stanga. Exista categorii si subcategorii pentru o clasificare cat mai buna a produselor oferite.

Motorul de cautare
Scrie un cuvant cheie, de exemplu tricou, sau pentru cautare stricta "Blind Spirits" (adica folosind aportoafe sau ghilimele) si apasa pe butonul cauta sau mai simplu apesi direct tasta Enter. Obtii astfel o lista de produse corespunzatoare cautarii tale cu lonk catre pagina de detalii.

Cosul de cumparaturi
Ca in orice magazin iti oferim un cos de cumparaturi virtual. Il umpli cu produsele alese, poti schimba produsele din cos in timpul vizitei prin magazin, poti renunta la un produs, poti adauga mai multe bucati pentru un produs.

Ai libertate deplina asupra cosului tau de cumparaturi. Este foarte simplu de folosit: cu un simplu click pe butonul "Adauga in cos" ai pus produsul dorit in cos, si poti vizita in continuare magazinul, sau te poti indrepta spre "Confirmare" pentru trimterea comenzii... In pagina cosului de cumparaturi, ai expuse toate produsele alese si adaugate in cos. Ai detalii despre pretul pe bucata, pretul comenzii totate, poti modifica continutul cosului, sau poti trimite comanda. Taxele de livrare care se adauga automat la costul comenzii sunt orientative, aproximativ costul expedierii prin posta a comenzii.

Trimiterea comenzilor
Produsele selectate de tine si adaugate in cos, ajung la "Confirmare" printr-un click pe butonul "Trimite comanda". Acest buton se afla pe pagina "Cosul de cumparaturi" cat si pe ficare pagina a magazinului nostru, pe partea din stanga, daca ai minim un produs in cos.

Daca sunteti pentru prima data la noi in magazin, si doriti sa faceti o comanda, aveti doua posibilitati:
  1. Deschiderea unui cont de client, gratuit si fara obligatii, prin completarea unui formular. Datale cerute de acest formular sunt necesare pentru facturarea viitoarelor comenzi, pentru livrarea produselor, etc si sunt protejate de Politica de Confidentialitate. La completarea formularului, care dureaza aproximativ 2 minute, obtineti o parola de acces in contul dvs si puteti beneficia de toate avantajele oferite de noi.
  2. Trimiterea unei comenzi fara inregistrarea unui cont de client. Nu iti fa probleme, iti facem in timpul comenzii un cont si it itrimitem datele de autentificare pe adresa ta de email pentru ca data viitoare cand intri pe site sa nu fii nevoit sa completezi iar datele tale in fisa.