Cronici / Galerii foto / Interviuri

Cronica si galerie foto Scott Bradlee's Postmodern Jukebox la Sala Palatului

Autor: Cezar, 18 Mai 2018

Miercuri, 16 mai 2018, Sala Palatului din București a gazduit spectacolul Scott Bradlee's Postmodern Jukebox, o petrecere în stilul Great Gatsby.

Show-ul de aproape 2 ore al artistilor a inclus cover-uri dupa piese cunoscute ale artistilor moderni, dintre care amintim:
Bad Romance (Lady Gaga), Are You Gonna Be My Girl (Jet), Blank Space (Taylor Swift), Thriller (Michael Jackson), Ain't No Rest For The Wicked (Cage the Elephant), Radioactive (Imagine Dragons), Straight Up (Paula Abdul), This Love (Maroon 5), I Kissed a Girl (Katy Perry), All of Me (John Legend), Ex's & Oh's (Elle King), Habits (Tove Lo), Chandelier (Sia), Shake It Off (Taylor Swift) dar si aranjamente precum Harry Potter Suite (John Williams) si solo-uri antrenante oferite de catre fiecare membru al trupei PMJ.
Artistii au revenit pe scena la cererea publicului cu un BIS generos, terminand show-ul intr-un mare stil spectaculos.

PMJ
Cu toate ca acesta este al treilea concert sustinut de PMJ in Romania, publicul a fost mai numeros ca alte dati, fiind foarte receptivi la buna-dispozitie generata de artisti pe intreg parcursul concertului.

Un lucru de mentionat este ca show-ul live este o experienta ce depaseste cu mult atmosfera clipurilor de pe youtube. Acest show se traieste alaturi de cei de pe scena, bucuria cu care acestia canta fiind molipsitoare. Este imposibil sa pleci acasa de la un asemenea show fara sa te simti incarcat pozitiv!

Pe scurt, a fost un eveniment foarte reusit, cu muzicieni impecabili, niste entertaineri desavarsiti, pe care speram sa ii revedem si cu alta ocazie.
Scott Bradlee's Postmodern Jukebox, Sala Palatului
Scott Bradlee's Postmodern Jukebox, Sala Palatului
Scott Bradlee's Postmodern Jukebox, Sala Palatului
Scott Bradlee's Postmodern Jukebox, Sala Palatului
Scott Bradlee's Postmodern Jukebox, Sala Palatului




Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top