Noutăți și comunicate

Primul concert Maroon 5 din Romania in Piata Constitutiei

5 iunie 2016
Primul concert Maroon 5 din Romania in Piata Constitutiei
Duminica, 5 iunie 2016, celebra trupa Maroon 5 va sustine primul concert din Romania in Piata Constitutiei din Bucuresti, iar carismaticul Adam Levine se va asigura ca publicul isi va aminti acest show pentru foarte mult timp!

Update! In 10 minute de la punerea în vânzare, s-a epuizat contingentul de 5.000 de bilete disponibile la preț promoțional. Au ramas disponibile restul de categorii mentionate mai jos.

Maroon 5, lansata în Los Angeles, cu bine-cunoscutul stil musical unic, si-a consolidat pozitia în industria muzicala ca flind una dintre cele mai rezistente si longevive trupe ale muzicii pop. A castigat primul dintre cele 3 premii Grammy, la categoria Best New Artist în 2005 si a vândut peste 17 milioane de exemplare ale albumelor in intreaga lume. Discurile lansate de trupa au fost de asemenea placate cu aur si platina in peste 35 de tari.

Maroon 5 a castigat fanii si criticii deopotriva cu stilul muzical inovator, un mix rock/R&B, introdus în albumul lor de debut, Songs About Jane, si in dublul album placat cu platina, It Won't Be Soon Before Long, care a inclus hit-uri precum Makes Me Wonder si If I Never See Your Face Again.
În 2010, trupa a lansat cel de-al 3-lea album de studio, Hands All Over, care contine single-uri precum Misery si celebrul Moves Like Jagger, ocupând #1 în Top 40 si Topul Hot AC, precum si #1 în topul Billboard Hot 100. Ambele single-uri au fost nominalizate la categoria "Cea mai buna interpretare pop a unui Duo sau a unui grup vocal" a premiilor Grammy. Moves Like Jagger a devenit unul dintre cele mai bine vândute single-uri din toate timpurile, cu vânzari de peste 8, 5 milioane exemplare în întreaga lume.
Odata cu succesul înregistrat în top Hot 100, liderul trupei Maroon 5, Adam Levine a devenit primul artist care a ocupat, parte a unui grup, prima pozitie în acest top, in acelasi timp cu ascensiunea de solist in Top 10, fiind cant-autor al single-ului Stereo Hearts, al celor de la Gym Class Heroes.
in 2012, Maroon 5 a lansat Overexposed care a întarit rapid statutul grupului în muzica, cu o intreaga colectie de single-uri care au atins primele locuri în topurile de profil. De-a lungul carierei, trupa a stabilit un record in ceea ce priveste clasarea pe primul loc (6 locuri #1 in total) în 20 de ani de istorie a Top 40. in sprijinul promovarii atbumului, Maroon 5 a sustinut unul dintre cele mai bine vândute turnee, cu încasari de peste 50 milioane USD numai din vânzarea biletelor.

Cel mai nou album al trupei, V, a debutat pe locul 1 în Billboard Top 200 si este o descriere a calatoriei grupului pâna in prezent, captand esenta hit-urilor trupei de la început si continuand cu succesul celor mai recente.
Single-ul de debut al albumului, Maps, a stabilit recordul pentru cel mai bun start al unui grup în TOP 40 in 18 ani si a intrat în Top 100 în peste 18 tari.
Videoclip-ul melodiei Sugar, emblematica pentru grup si nominalizata în cadrul premiilor Grammy, a avut aproape 1 miliard de vizualizari pâna în prezent.

Turneul sustinut de Maroon 5, V Tour, a început în februarie 2015 în America si continua în Europa, ajungând pentru prima data în România, în data de 5 iunie 2016!

Biletele sunt disponibile începând de astazi, ora 16:00, prin reteaua Eventim si online pe http://www.eventim.ro la urmatoarele preturi:
- Diamond circle: 572, 40 Lei
- Golden circle: 464, 40 Lei
- G.A. : 194, 40 Lei
- Early Bird (promotie G.A.): 151, 20 Lei

O productie Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top