W3 4r3 Num83r5 lansează un nou album: Death Finds A Way

2 octombrie 2024
După 6 ani de la primul material discografic, brașovenii de la W3 4R3 NUM83R5 revin în forță cu un nou album intitulat Death Finds A Way, în colaborare cu Loud Rage Music.

Noul material discografic va fi lansat sambătă, în data de 26.10.2024, în cadrul unui eveniment în clubul Rockstadt din Brașov alături de trupele Underwaves din Brașov și June Turns Black din București, seară ce va marca și aniversarea a 10 ani de activitate a șepcarilor brașoveni. În același timp, albumul va fi disponibil pe toate platformele de streaming online consacrate.
Romanian Metalcore se va regasi din plin pe albumul Death Finds A Way ce va conține în total 10 piese, atât unele deja lansate sub formă de single dar acum remixate și remasterizate cât și piese noi și care vor fi în prima audiție live în seara concertului de lansare.

Materialul discografic nu este unul conceptual astfel că există câteva nuanțe experimentale diferite între piese, de la metalcore și hardcore până la scurte inserții slam pe alocuri dar păstrând toate ingredientele cu care W3 4R3 NUM83R5 s-a impus pe scena locală: linii groovy și melodice, breakdown-uri violente, voci growl și scream și, ca o noutate pentru acest al doilea material, câteva piese au linii de voce clean.

La nivel de versuri, se păstrează teme în care oricare dintre noi se poate regăsi: frică, singurătate, deznădejde, curaj, viață, moarte dar și cursa distructivă a omenirii împotriva planetei care le este casă.

Mai multe dintre piesele remixate și remasterizate ce vor aparea pe noul album sunt lansate deja inclusiv cu videoclipuri sau lyrics videos, cele mai notabile fiind Dying, Dark//Below și Outnumbered.

Piesele de pe noul album au fost scrise și înregistrate de catre W3 4R3 NUM83R5, în regie proprie iar mixul și masterul finale sunt realizate de către Radu "Snuff" Constantinescu, bassistul trupei. În același timp, partea vocală la două dintre piese, Time Of Contempt și Final Chapter, sunt produse, editate și scrise împreună cu Dan Niculescu și Rach Alaji din June Turns Black.

Identitatea vizuală, grafica pentru album și merchandise au fost realizate de Ilinca Ivanuca iar digipack-ul Death Finds A Way a fost produs de catre Loud Rage Music.

Contact:

W3 4R3 NUM83R5
http://www.wearenumbers.band

Loud Rage Music
https://linktr.ee/loudragemusic