Un nou videoclip Black Stone Cherry

14 octombrie 2014
Black Stone Cherry au lansat un nou videoclip, premiera avand loc pe site-ul Loudwire. Clipul acompaniaza cel mai recent single extras de pe albumul "Magic Mountain ", intitulat "Remember me ".

Clipul este centrat pe o femeie tanara care aduce un omagiu unei persoane iubite pierduta in razboi. Liderul Black Stone Cherry, Chris Robertson, a declarat "Remember Me este cantec apropiat sufletului meu intrucat a fost scris in ziua in care a murit bunicul meu. Simt ca videoclipul reuseste sa surpindaintr-o lumina pozitiva emotia de a spune adio. Cateodata este mai bine cand o persoana nu mai sufera, chiar daca asta inseamna ca nu se mai afla printre noi. "

Black Stone Cherry este o formatie americana de hard rock, compusa din vocalistul si chitaristul Chris Robertson, chitaristul Ben Wells, basistul Jon Lawhon si tobosarul John Fred Young. Trupa fondata in 2001 a lansat deja al patrulea album de studio, "Magic Mountain", care, conform criticilor, este un material coeziv care accentueaza influentele legendelor Lynard Skynard sau Whitesnake in muzica si in mesajul transmis de Black Stone Cherry.

https://www.youtube.com/watch?v=WZT9dGb6K4w

Sursa : Roton - http://www.roton.ro
Foto: Warner Music