Un an de Tanz Die Revolution in Indie Club

14 octombrie 2011
Vineri, 14 Octombrie 2011, sunteți invitați de la ora 22:00 în Indie Club (str. Inisor, nr.2 - http://www.indieclub.ro) să sărbătoriți un an de la aparația comunității electro-gothic-industrial, Tanz Die Revolution (http://www.tanzdierevolution.com).

Tanz Die Revolution este un party lunar cu specific electro-industrial, ce înglobează atât stiluri "˜80s cum ar fi synthpop-ul, cât și ritmuri actuale, foarte dansabile de genul ebm/aggrotech sau hardcore, totul fiind presărat cu celebrele hituri goth și cu riff-uri agresive de chitări.

După o perioadă lungă de timp, o să avem parte de formula completă de DJ. Astfel, DJ MNDFK, DJane Malice, DJ Xenomorph șli DJ Sentinel (Serpent Events, South Africa) vă vor oferi o noapte de neuitat, plină de surprize!

De asemenea, proiectul românesc online, Violent Backpropagation, va avea un set de 30 de min pentru a vă prezenta noile creații și remix-uri!
http://www.facebook.com/ViolentBackPropagation
http://soundcloud.com/violentbackpropagation   Surprizele vor fi prezente întotdeauna la petrecerile Tanz Die Revolution, așa că vom oferi la tombola de la ora 3:00 AM (înscrierea gratuită):
- stickere cu formații pentru toată lumea (le veți găsi pe mese, bănci, etc.)
- 2 tricouri Tanz Die Revolution ediție aniversară
- 1 CD Black Tape For A Blue Girl - 10 Neurotics
- 1 CD Detune-X - Purevil
- alte premii ce vor fi anunțate pe http://www.tanzdierevolution.com sau pe pagina eventului http://www.facebook.com/event.php?eid=177424519003349

Intrearea este liberă!

Sursa: Tanz Die Revolution
http://www.tanzdierevolution.com