Trupa White Walls lanseaza ”Escape Artist” in format digital prin Meta4 Productions

15 ianuarie 2014
Trupa constănțeană White Walls anunță lansarea albumului "Escape Artist" în format digital, prin Meta4 Productions. Albumul este acum disponibil pe toate platformele digitale de download sau streaming din întreaga lume, iar lansarea exclusivă prin Deezer din urmă cu o săptămână a propulsat formația pe primul loc în topul general de ascultări, în premieră pentru o trupă de metal în istoria acestui serviciu în România.





Cele 13 piese incluse pe Escape Artist reprezintă o călătorie, atât conceptual cât și la nivel de compoziție și înregistrări, albumul purtând amprenta a trei studiouri cu renume Next Dog Studio (București), Luna Recording Studio (ClujNapoca) și NoCity Studio (București). Înregistrările și mixajul sunt semnate de Marius Costache (http://mariuscostache.ro), în timp ce masterizarea i-a revenit de această dată lui Alan Douches (http://westwestsidemusic.com), cunoscut pentru colaborări cu nume de top precum Killswitch Engage, Mastodon, Kvelertak, Sepultura sau The Black Dahlia Murder, iar artworkul este realizat de Costin Chioreanu (http://twilight13media.com).

Albumul este disponibil și într-o variantă digipack deosebită, ce conține un DVD cu materiale bonus (Making Of, Track By Track Commentary, etc.), putând fi comandat de pe site-ul trupei: http://music.whitewalls.ro.

Albumul în varianta digitală este disponibil pentru ascultare sau download la adresele de mai jos:

Deezer: http://smarturl.it/whitewalls-deezer
Zonga: http://smarturl.it/whitewalls-zonga
iTunes: http://smarturl.it/whitewalls-itunes
Getmusic: http://smarturl.it/whitewalls-getmusic
Amazon: http://smarturl.it/whitewalls-amazon
Spotify: http://smarturl.it/whitewalls-spotify


Despre White Walls și Meta4 Productions:

White Walls: http://music.whitewalls.ro, http://fb.com/whitewallsofficial

Meta4 Productions: https://www.facebook.com/meta4productions