Trupa God lanseaza un nou video clip pentru piesa Greuceanul

10 aprilie 2015
După mult suspans și niscaiva eforturi, iată că trupa GOD - The Barbarian Horde din Iași, laureata cu coroniță a concursului de anul trecut pentru cel mai bun show metalic românesc, a răspuns nenumăratelor sugestii primite din partea voastră, a prietenilor săi, cei care o apreciați și o susțineți.
Astfel, acum, în prag de sărbătoare încărcată de tradiție și folclor, formația așterne sub ochii voștri o versiune proprie a poveștii populare Greuceanul, subiectul uneia din piesele de pe materialul discografic pe care l-ați votat drept cel mai bun album metal românesc din 2014.

Acest videoclip, realizat în studioul Getic Art, este rodul eforturilor comune ale membrilor trupei GOD - The Barbarian Horde și al prietenilor săi de nădejde din Iași, al căror nume vor sta scrise în cartea de onoare a trupei. GOD vă mulțumește pentru susținere, celor care credeți în ceea ce facem, care ne apreciați spectacolele și muzica și ne cumpărați merchandise-ul. Acesta este cadoul nostru pentru voi, unul din multele ce vor urma. Sărbători fericite!

https://www.youtube.com/watch?v=AaX6QfsWJiU