Trupa COMA a lansat videoclipul piesei 'Montagne Russe'

9 octombrie 2017
Piesa 'Montagne Russe' este cel mai nou single extras de pe albumul 'Orizont' al trupei COMA, lansat la finalul anului 2016.



Videoclipul animat al piesei 'Montagne Russe' a fost realizat în cadrul atelierului intensiv de animație Animation Worksheep, ediția a 9-a, ce a avut loc între 1-22 septembrie la Centrul International de Cercetare si Educatie in Tehnologii Inovativ Creative – CINETic, înainte de a douăsprezecea ediție a Festivalului de Film de Animație Anim'est. Animation Worksheep este singurul atelier de film de animație din România, organizat de Asociația ESTENEST și powered by Anim'est.

Din echipa care a lucrat la videoclip sub îndrumarea trainerilor Dan Panaitescu și Mihai Păcurar fac parte: Aliona Ciobanu, Andrei Berculescu, Andrei Ebîncă, Cosmin Tița, Darie Calnegru, Ion Aramă, Laura Comănescu, Laurențiu Brătan, Luminița Dumitrache, Matei Monoranu, Radu Pop, Vlada Popa și Vlad Ilicevici.

Videoclipul single-ului 'Montagne Russe' a avut premiera aseară, în Expirat, în cadrul uneia dintre cele mai îndrăgite nopți din agenda festivalului Anim'est, Animusic Night, la Expirat, chiar înainte concertul COMA.

https://youtu.be/kn4EWgPhPts

Orizont spune povestea COMA și leaga toate emoțiile din ultimii ani într-un fir de basm, într-o unitate necesară și așteptată și este disponibil în format fizic și digital, pentru streaming și download, pe toate platformele, la următorul link: https://UMR.lnk.to/Coma-OrizontPR

Orizont poate fi comandat în format fizic (CD și vinil) aici: http://www.getmusic.ro/orizont

COMA înseamnă:
Cătălin Chelemen - voce
Dan Costea - voce/ chitară
Răzvan Rădulescu (DJ Hefe) - scratches/ samples/ keys
Sorin Petrescu - bass
Răzvan Albu - tobe
Matei Tibacu-Blendea - chitară

Mai multe pe:
https://www.youtube.com/user/comaofficial/videos
https://www.facebook.com/comaband/