Trupa ABIGAIL revine cu un single nou si un concert privat

30 iulie 2010
Vineri, 30 iulie 2010, incepand cu ora 21:00 trupa Abigail este invitata in emisiunea Luna Plina la Radio3net.ro.


"Salut, va transmit cele mai noi vesti de la noi, dupa cum urmeaza:

Vom fi prezenti in seara de vineri 30 iulie in studioul Radio3net.ro de la ora 21:00 in cadrul emisiunii de doom metal Luna Plina (www.lunaplina.com), emisiune produsa si prezentata de Noni Hutterer.

Aceasta prezenta in studioul radio are un dublu scop: vom prezenta noul single "...It is the night I fear", cantec care va figura pe noul album al trupei si tot atunci vom anunta si un concurs in urma caruia se vor alege 5 ascultatori care vor avea privilegiul de a fi prezenti pe data de 5 August la sala noastra de repetitii, unde vor asista la un preview live al setlist-ului pe care Abigail il va avea la festivalul OST Mountain Fest pe data de 7 August, la Busteni.

Alte vesti bune legate de Abigail si care s-au lasat asteptate sunt ca, in prezent lucram la un dublu full-lenght totalizand 15 piese, o continuare fireasca si stilistica a binecunoscutelor "Sonnets" si "Together and more". Pe de alta parte, ne-am reintors la radacinile noastre melodice doom/death, iar vechiul "Abigail Old Logo" e din nou emblema sub care vom canta de acum inainte.

Multumim mult si va invitam sa ne redescoperiti.
R"

Sursa : R - Abigail, www.abigail.ro