Trooper aniverseaza 21 de ani de activitate

25 octombrie 2016
Pe 25 octombrie 1995 lua nastere una dintre cele mai iubite formatii de muzica rock din Romania: Trooper aniverseaza azi 21 de ani de existenta. O istorie bogata, cu sute de concerte alaturi de nume de legenda ale rock-ului mondial (Iron Maiden, Judas Priest, Whitesnake, Scorpions, Europe, Nazareth, The Cult, Prodigy, Manowar), opt albume de studio, mai multe EP-uri. Privind retrospectiv, Oscar, bassistul formatiei, a declarat: „De fiecare data cand ma gandesc la acesti ani nu-mi vine sa cred ca acei pusti care bateau mingea in fata blocului si orasul in lung si-n lat, au ajuns acum sa aniverseze o viata impreuna. Cred ca este cel mai important lucru pe care l-am facut in vietile noastre iar faptul ca, prin muzica noastra, am ajuns sa facem parte din viata atator oameni, este cea mai mare multumire si recunoastere pe care o puteam primi.”

Pentru a sarbatori cum se cuvine aceasta frumoasa aniversare, Trooper a lansat cel de-al optulea album de studio, intitulat „In ziua a opta”, impreuna cu Academia Catavencu, cu doar o zi inainte de aniversare. Albumul a fost lansat intr-o editie limitata iar interesul publicului a fost major, in multe orase din tara tirajul revistei epuizandu-se in doar cateva ore.

Trooper se afla in plin turneu de promovare a noului album, turneu care se va intinde pana la jumatatea anului 2017 si va trece prin cele mai importante orase din Romania:

28 octombrie - Botosani – Chrome Bar
29 octombrie - Suceava - 31 Motors Pub
05 noiembrie - Bucuresti – Club Quantic
26 noiembrie - Targoviste - Fiord
02 decembrie - Constanta - Doors
03 decembrie - Mangalia - La Barba Neagra
09 decembrie - Sibiu - R&B Pub
10 decembrie - Petrosani
11 decembrie - Pitesti - Hush
17 decembrie - Cluj Napoca – Hard Club
24 februarie - Brasov - Rockstadt
22 aprilie 2017 - Targu Mures
22 iulie 2017 – Bistrita

Concertul de lansare a noului album al formatiei Trooper, „In ziua a opta”, va avea loc pe 5 noiembrie 2016, de la orele 20:00, in Club Quantic din Bucuresti. Pentru acest eveniment se pot achizitiona bilete din reteaua magazinelor Eventim si online de pe http://www.eventim.ro si http://www.iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-lansarea-nou-album-in-ziua-a-opta-25999/). Pretul unui bilet este de 30 de lei. In ziua evenimentului un bilet va costa 50 de lei.