THE HALO EFFECT și FLOTSAM AND JETSAM confirmate la Posada Rock Festival 2025

21 octombrie 2024
THE HALO EFFECT (supergrup suedez) și FLOTSAM AND JETSAM (trupa thrash din USA) vin la ediția de anul viitor a Festivalului Posada Rock cu două show-uri electrizante!
Festivalul Posada Rock va avea loc în weekendul 29-31 august 2025 la Câmpulung Muscel, fiind organizat de Asociația Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung.

THE HALO EFFECT a luat ființă în 2020, în timpul pandemiei, când cinci pionieri ai death metalului melodic suedez și-au unit forțele creative pentru a rafina până la esență The Gothenburg Sound.

Niclas Engelin, Jesper Strömblad, Peter Iwers, Daniel Svensson (toți foști componenți In Flames) și Mikael Stanne (Dark Tranquillity) sunt prieteni din adolescență, au cântat împreună de-a lungul anilor în diverse combinații și au ajuns să domine scena melodeath ca membri ai celor mai cunoscute trupe reprezentante ale sound-ului din Gothenburg, care a influențat nenumărate formații în anii 90 și 2000. Cei cinci au pornit de la ideea de a se întoarce la rădăcini pentru a explora stilul melodic death metal original, adăugând experiența acumulată de fiecare dintre ei în cele trei decenii de experiență pe marile scene ale lumii. Albumul de debut Days of the Lost, lansat în 2022, este exemplul perfect de metal Made in Gothenburg, cu riffuri melodioase și ritmuri energice, completate cu una dintre cele mai bune voci ale genului.

La începutul anului viitor, THE HALO EFFECT revine cu al doilea album, March of the Unheard, din care a fost lansat deja single-ul Detonate, primit cu entuziasm de fani.

FLOTSAM AND JETSAM vin în premieră în România din Phoenix, Arizona, și cântă thrash metal de aproape 40 de ani. În 1986 trupa a lansat primul album, Doomsday for the Deceiver, și a captat atenția rockerilor din lumea întreagă când basistul Jason Newsted a părăsit formația pentru a cânta cu Metallica. De atunci, FLOTSAM AND JETSAM a lansat albume cu regularitate și a avut turnee mondiale, fiind una dintre cele mai prolifice trupe de thrash metal din lume. Luna trecută, americanii au lansat cel de-al 15-lea produs discografic, I Am the Weapon, iar anul viitor vor urca pe scenele marilor festivaluri europene, printre care Wacken, Dynamo și Grasspop.



HYPOCRISY, THE HALO EFFECT, GEOFF TATE și FLOTSAM AND JETSAM sunt doar o parte din numele de pe afișul Posada Rock 2025. În perioada următoare vor fi anunțate și alte trupe mari, inclusiv doi headlineri.

Abonamentele early bird costă 325 de lei (plus comisionul de ticketing). Oferta va fi menținută doar până la sfârșitul lunii octombrie, pentru un număr de 300 de abonamente, disponibile la bilete.posadarock.com.

Website: https://www.posadarock.com/
Instagram: https://www.instagram.com/posadarock/
Facebook: https://www.facebook.com/posadarock
Event: https://www.facebook.com/events/3338831639752182