The classic rock experince cu trupa Benetone in Spice Club

27 octombrie 2010
Miercuri, 27 octombrie 2010, incepand cu ora 21:00, Benetone Band iti propune distractie la mijloc de saptamana in Spice Club, asadar Porro, Mircea, Alex si Thomas te asteapta pentru a iti oferi the classic rock experience.

La inceput de an universitar, ne-am gandit la tine! Demonstreaza-ne ca esti student si vei plati doar 10 lei pentru o noapte ce promite a fi incendiara! Si daca inca nu te-ai convins ca trebuie sa fii acolo, te asteptam la http://Benetoneband.wordpress.com. Rezerva si tu bilete la concert la Benetone[dot]band[at]gmail[dot]com sau telefonic la 0720 034 031.
Adresa Spice Club : Calea Victoriei, Nr. 21-23, Bucuresti.

Ti-e dor de o seara de muzica live de calitate si de o seara intre prieteni? Vrei sa asculti ritmuri de classic rock si ti-e dor de o trupa care sa te faca sa vibrezi? Daca raspunsul la una dintre intrebarile de mai sus este "Da!" atunci am gasit solutia!

Fii neconventional, fii aparte, fii tu insuti! Ia-ti prietenii si vino si tu la o seara speciala marca Benetone! Miercuri seara Benetone Band canta cu tine si pentru tine melodiile care te vor "zgudui" intreaga noapte!

Un eveniment Glow Events realizat cu sprijinul Spice Club, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, inconcert.ro, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3 si muzica360.ro.