Noutăți și comunicate

Svetlana Bliznakova (SEVI) lanseaza un album solo

8 octombrie 2020
Svetlana Bliznakova (SEVI) lanseaza un album solo
Vocalista formatiei bulgare SEVI a anuntat data lansarii primului ei album solo. De-a lungul ultimilor trei ani Svetlana a cochetat cu ideea de a lua in considerare un astfel de album dar, datorita activitatilor cu formatia, nu a avut niciodata timp de asa ceva. In cele din urma, dupa aproape doi ani de munca, albumul e gata si fanii vor avea ocazia sa o asculte intr-un stil diferit de zona mai grea muzicala, cu care ne-a obisnuit trupa ei.

Rock acoustic, mixat cu elemente din stiluri diferite si cu un mesaj personal catre fani. Inspirat de ideea credintei in "maine", noul inceput si dorinta de a face fata necunoscutului fara frica, albumul a primit numele "Tomorrow". Rally Velinov din SEVI si chitarista Alexandra Zerner au luat parte in procesul creativ. Invitatii speciali pe album sunt Alberto Steri (Sugar Ray Dogs), Johnny Gioeli (Hardline, Axel Rudi Pell) si altii.
Cea mai mare parte a inregistrarilor a fost facuta in Pepinio Records Studio, unde muzicienii au experimentat sunete si instrumente diferite. Petar Bratanov (Pepinio) este si el implicat cu parti de chitara si solouri. Premiera oficiala va avea loc in Sofia Live Club pe 15 noiembrie 2020, urmata de prezentarea unui prim single si a unui videoclip.

https://www.facebook.com/events/2794772270734480/


SEVI este una din cele mai de success formatii cu lider feminin din Bulgaria.

In ultimii 10 ani trupa a reusit multe turnee europene si nationale. Au avut sansa sa cante in Italia, Grecia, Romania, Serbia si Germania si au facut parte din afisul unor festival bulgaresti de traditie, ca "Hills of Rock", "Varna Rock", "Kavarna Rock", "Midalidare". SEVI a urcat pe scena cu nume mari, precum Doro Pesch, Epica, Evanescence, Dee Snider, Helloween, Pretty Maids, Disturbed, Guano Apes, Udo Dirkschneider.

Trupa a fost selectata sa deschida concertele unor formatii uriase, precum Europe, Tom Keifer, Black Stone Cherry, Nightwish si Evanescence.

Discografia cuprinde 3 albume de studio si un DVD live. Invitatii speciali pe cel mai recent album ("Follow Me") sunt Jen Majura (Evanescence) pe piesa "To Hell and Back" si Thomas Visktrom (Therion) pe "The Art of War".

Videoclipuri:

https://www.youtube.com/watch?v=qrmYUHsPrWM

https://www.youtube.com/watch?v=MaCLb248FV4



Evenimente recomandate

Top