Show exclusiv Voivod în Flying Circus, Cluj-Napoca

13 septembrie 2018
Joi, 13 septembrie 2018 legendara trupă Voivod va susține un concert exclusiv în Flying Circus. Show-ul face parte din turneul de promovare al noului album, intitulat The Wake. În deschidere vor cânta și Maggot Heart din Suedia. Nomad Events, organizatorul evenimentului va mai confirma o trupă de deschidere în curand.



Biletele pot fi achiziționate online la preț de 50 de lei (presale), iar în ziua evenimentului la 60 de lei.
https://www.youtube.com/watch?v=8ToK9VLJcxU


Noul album Voivod se înscrie tot în stilul progressive thrash, fiind considerat de membrii trupei ca o continuare naturală a EP-ului Post-Society din 2016.
În întâmpinarea noului album, pe 31 august, Voivod vor lansa un EP pentru piesa Always Moving. Materialul conține și o variantă live pentru Order of the Blackguards.
Voivod sunt considerați a fi una dintre cele mai creative trupe ale thrash metalului, cu o carieră ce începe din anii ’80. De-a lungul timpului, canadienii și-a modificat stilul de nenumărate ori, dar pot fi încadrați cel mai usor în zona progressive thrash metal.


Maggot Heart este un proiect în care activează Linnea Olsson, cunoscută pentru activitatea ei din The Oath și Grave Pleasures. Trupa a lansat albumul Dusk to Dusk la finalul anului trecut și a participat la editia 2018 a cunoscutului festival Roadburn.
https://maggotheart.bandcamp.com/



Biletele pot fi achizitionate la urmatoarele link-uri:
https://ambilet.ro/tc-events/bilete-voivod/
https://eventbok.ro/music/bilete-concert-voivod-flying-circus-13-septembrie
Pagina eventului pe facebook:
https://www.facebook.com/events/209740166415689/

Concertul este prezentat de NOMAD Events, Cavalleria Events și Flying Circus Cluj.