Robbie Williams Live la Bucuresti in Piata Constitutiei

17 iulie 2015
Vineri, 17 iulie 2015, in Piata Constitutiei, Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment organizeaza, in premiera in Romania, concertul celui mai cunoscut si asteptat pop-star britanic, Robbie Williams, adaugand Bucurestiul pe lista destinatiilor turneului "Let Me Entertain You Tour".

"If anybody this year stages a more fun, up-for-it pop gig than Robbie Williams, I would live to see it" The Guardian 4*

Concertul anului 2015 va avea loc in data de 17 iulie 2015, in magnifica locatie a Pietei Constitutiei si promite sa fie un spectacol explosiv de arta si musica, in stilul caracteristic artistului.

Let Me Entertain You Tour 2015 este cel de-al 11-lea turneu din cariera artistului si va debuta in luna martie a acestui an, cu un concert in Madrid, Spania. va continua cu show-uri in premiera si nu numai, in mai multe tari din Europa si Asia.

Concertul de la Bucuresti va fi o calatorie de neuitat prin vasta discografie a lui Robbie Williams, continand cele mai cunoscute hit-uri ale sale: Let Me Entertain You (melodia care da si numele turneului), Feel, Angels etc.

Robbie, promovand noua imagine a turneului, transmite un mesaj tuturor fanilor, anuntand show-urile deja stabilite:

"Hell is gone and Heaven's here, I'm coming out on tour next year..." http://po.st/lmey

Biletele se pun in vanzare mari, 24 februarie 2015, ora 16:00 si vor fi fisponibile prin reteaua Eventim si online pe http://www.eventim.ro

Pret bilete Robbie Williams:
- Diamond 530 Lei
- Gold 430 Lei
- Normal 140 Lei in pre-sale si 170 lei după pre-sale
- Tribune 630 Lei

Partenerii care sustin evenimentul sunt:
Main sponsor: Telekom
Sponsor: Banca Transilvania
Suport media asigurat de: Antena 1 si Radio ZU