Recital ZOB in cadrul festivalului Posada Rock 2013

6 septembrie 2013
Vineri, 06 septembrie 2013, formația ZOB va susține un recital la Câmpulung Muscel, în cadrul festivalului Posada Rock 2013. Formația, în formula sa inițială, și-a început activitatea în anul 1988, în timp ce membrii săi erau încă în liceu. În anul 1993, după o serie de schimbări de nume și componență, cei patru - Moșu, Vlad, Lonți și Forrest - au devenit ZOB iar spectacolele lor i-au transformat în scurt timp în cea mai puternică forță din underground-ul Românesc.

Între anii 1996 și 2009 formația a scos cinci albume - Parodisiac, Telenovelas, III, Printre nori și ZuluOscarBravo - și a strâns numeroase nominalizări, concerte, participări la spectacole tv și.. . foarte mulți fani.



Zob a deschis concertele unor artiști de renume precum Dio sau Billy Idol, iar piese precum Telenovele, Prietena mea, Printre nori, Cântec de dragoste sau Clona sunt deja clasice pentru punk rock-ul românesc.


Festivalul concurs Posada Rock 2013 se va desfășura în perioada 6-8 septembrie 2013 pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel. Un spațiu destinat campării va fi amenajat în imediata vecinătate a zonei ce găzduiește festivalul. Camparea va fi gratuită pentru deținătorii de bilet sau abonament.

Bilete/abonamente vor fi disponibile la intrarea în zona de concert, la următoarele prețuri:
- 15 lei biletul pentru o zi
- 30 lei abonamentul pentru cele trei zile de festival