Program si reguli de acces pentru evenimentul Fire Club: Where we all grew up, de la Arenele Romane

5 octombrie 2024
Va reamintim ca pe 11 octombrie 2024 ne vedem la Arenele Romane, Open Air, la un concert mult asteptat de fani: Fire Club: Where we all grew up ! Evenimentul, pe care il planuim sa il organizam anual, isi doreste sa aduca aproape dupa ani de zile gastile, distractia si atmosfera din Fire Club, locul unde toti am luat contact prima oara cu muzica buna a anilor '90 si 2000, si unde am legat prietenii. Vom avea parte de o seara fix ca acum aproape 25 de ani pe Gabroveni: cu muzica buna, Hefe la butoane, Dodo la paza si o serie de trupe geniale pe scena: COMA, E.M.I.L., IPR, Luna Amara si OCS.

1. REGULI DE ACCES
Accesul in incinta Arenelor Romane se face incepand cu ora 17:00 iar concertele incep la ora 18:00. Dupa deschiderea portilor, puteti sosi la orice ora doriti pentru a va vedea trupele favorite. Concertul are loc in aer liber.
Accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane.
La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi controlati in bagaje de catre agentii de securitate.

Este interzis accesul cu:
- sticle, conserve;
- mancare sau bauturi de orice fel;
- artificii, obiecte periculoase;
- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
- umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine);
- arme, bate, cutite, spray-uri, lanturi lungi, selfie stick, glow stick, obiecte ascutite, artificii
- substante interzise cf. legii 143 / 2000
- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
- aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);
- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
- animale de companie;
- persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

2. PROGRAM
  • OPEN DOORS: 17:00
  • OCS: 18:00 - 18:40
  • Luna Amara: 19:00 - 19:40
  • IPR: 20:00 - 20:40
  • E.M.I.L: 21:00 - 21:40
  • COMA: 22:00 -.. .
3. Categorii de bilete
- Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.
- Parasirea perimetrului Arenelor Romane, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.
- Biletul se considera validat in momentul in care ati intrat la concert, atunci cand acesta a fost scanat / rupt. Din acel moment biletul nu mai este valid si a inceput spectacolul / concertul / festivalul iar biletul (contravaloarea acestuia) nu mai poate fi returnat(a) in nicio circumstanta. In caz de vreme nevaforabila sau in caz de urgenta organizatorii va pot cere sa evacuati locatia si sa reveniti cand este sigur pentru dumneavoastra sa participati la eveniment. Va rugam sa urmariti cu atentie mereu instructunile organizatorilor, ale firmei de paza si mai ales ale autoritatilor pe toata perioada cand sunteti in locatia unde are loc evenimentul. Va multumim!
- Exista o singura categorie de bilete - Acces General.

4. Accesul copiilor
Copiii sub 10 ani nu platesc bilet daca sunt instotiti de un adult posesor de bilet.
Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul celor mici.

BILETE:
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco si Muzica. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
- presale - 109 lei
- la intrare - 120 lei
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.

Un eveniment BestMusic Live & METALHEAD powered by Radio Guerrilla.