Noutăți și comunicate

Concert Elder si Cardinal in Club Quantic

4 iunie 2019
Concert Elder si Cardinal in Club Quantic
Marți, 4 iunie 2019 SoundArt vă invită la un concert al trupei Elder, în Club Quantic, București. Concertul face parte din "Scandinavia and Eastern Europe Tour 2019" ce va fi urmat de inregistrarea unui nou album.
https://www.youtube.com/watch?v=pOc-RCGj6iE
Trupele de opening vor fi anuntate in curand. Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro. Primele 50 de bilete pot fi achizitionate la pret special early bird cu 55 de lei. Dupa vanzarea acestora pretul intreg este de 65 de lei, iar in ziua evenimentului biletele pot fi achizitionate din Quantic cu 75 de lei.



Elder - doom/stoner - Boston, USA
Trio-ul format din Nick, Jack si Matt reprezinta definitia evolutiei constante, fapt demonstrat prin modul in care reusesc sa compuna material dupa material plecand de la o baza de riffuri grele, uneori influentate de Sleep, asupra carora adauga o atingere personala prin pasaje psihedelice. Sound-ul celor de la Elder ramane si in 2019 dinamic si inspirit, iar metodologia trupei ramane neschimbata - "all heavy, no filler!".
Cel mai recent material al trupei este albumul "Reflections of a Floating World", lansat in 2017.
https://beholdtheelder.bandcamp.com/album/reflections-of-a-floating-world

Trupa a confirmat ca va introduce piese de pe viitorul album in setlist-ul concertelor din acest turneu.



Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Mai multe detalii la https://www.facebook.com/events/241590010081959/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top