Petrecere marca HangOver cu Trupa Taxi la”Thursday Night Live”

26 decembrie 2013
Joi, 26 decembrie 2013, sunteți invitați de la ora 22:00, în HangOver Club, la "Thursday Night Live", împreună cu trupa Taxi.

Access: 50 lei (Normal) / 80 lei (VIP). Biletele VIP sunt disponibile doar pentru mese de 5 persoane și includ șampanie și finger food. Rezervari: 0720 620 766.
Adresa HangOver Club : Str. Șelimbăr, Nr 1, Bucuresti



Deși este foarte proaspăt în peisajul bucureștean, clubul HangOver dezvoltă concepte unitare și atractive. În mai puțin de o lună de funcționare, HangOver are deja clienți fideli, care nu lipsesc la niciuna dintre petrecerile clubului.

Conceptul "Thursday Night Live" a pornit de la credința că muzica ar fi cel mai puternic drog existent; probabil și cel mai sănătos. În fiecare joi, în HangOver, sunt concerte cu cele mai cerute trupe ale momentului. După Vița de Vie și Les Elephants Bizzares, la"Thursday Night Live" este invitată una dintre cele mai iubite trupe din România: Taxi.

Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacșu, Kerezsi Csongor și Darius Neagu vă invită să petrecem împreună o noapte de neuitat, chiar în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie.

La HangOver, pe strada Șelimbăr nr. 1 (zona Colțea - Sfântu Gheorghe) vor răsuna hituri ca "Cele două cuvinte", "Ești iubibilă", "Mi-e dor și doare", "Subtitrarea la români", "Te văd în toate femeile ș.a.m.d.. Sunt invitați romanticii, ironicii, petrecăreții, îndrăgostiții, suferinzii din dragoste, pentru că muzica e bună în orice situație, iar Dan Teodorescu și colegii săi au soluții pentru toată lumea: muzică bună, versuri inteligente, umor, zâmbete și dans.

Link bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-trupa-taxi-este-invitata-la-thursday-night-live---o-petrecere-marca-hangover---la-club-hangover-662