Ozzy a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame

21 octombrie 2024
Ozzy Osbourne a fost inclus ca artist solo în Rock and Roll Hall of Fame!
"Prințul Întunericului", în vârstă de 75 de ani, a primit un concert din partea unei trupe all-star, și aplauze din partea unui public de circa 20.000 de persoane, in Cleveland, Ohio, sâmbăta trecută.

"Aș dori să mulțumesc celor care m-au votat în Rock and Roll Hall of Fame pentru munca mea solo. Mulțumesc din suflet ", a strigat Ozzy, după ce premiul i-a fost inmanat de catre actorul Jack Black.

Grupul divers de membri ai acestui an i-a inclus și pe: Mary J Blige, Cher, Peter Frampton, Foreigner, A Tribe Called Quest și Dave Matthews Band.

"Fanii mei mi-au fost atât de loiali de-a lungul anilor. Nu pot să le mulțumesc suficient ", a spus Ozzy Osbourne, care a fost inclus la arena Rocket Mortgage FieldHouse.

Vezi aici concertul:
https://www.facebook.com/watch?v=2605717669772959

"Am fost [de asemenea] norocos să cânt cu unii dintre cei mai mari chitarişti, baterii şi basişti din lume, iar câţiva dintre ei sunt aici în această seară. Dar trebuie să spun un lucru pentru un tip pe nume Randy Rhoads. Dacă nu l-aș fi întâlnit pe Randy Rhoads, nu cred că aș fi stat aici acum. "

Ozzy și-a păstrat cea mai mare mulțumire pentru familia sa. Soția lui Sharon, fiica Kelly și fiul ei, Sidney, care au fost în public.
În timpul introducerii sale, Jack Black a descris prima dată când a auzit albumul solo al rockerului Blizzard of Oz (1980), spunând heaven had opened up.

Ozzy Osbourne a crescut într-o familie numeroasă din Aston, si a fost inclus anterior în Hall of Fame în 2006, ca membru al celebrei trupe Black Sabbath, grup format în 1968. De atunci, a vândut 100 de milioane de discuri, atât ca artist solo, cât și cu trupa.

Sursa foto: Ross Halfin / Facebook.