Oliver Malcolm si 12 Limbs deschid concertul Thirty Seconds To Mars

15 octombrie 2024
Va reamintim ca cei de la Thirty Seconds To Mars revin la Bucuresti pe 25 octombrie 2024, la Hala Laminor ! Jared Leto si colegii aduc turneul "Seasons World Tour " si la Bucuresti. Turneul, cel de-al saptelea al trupei, desi promoveaza noul album al trupei " It's the End of the World, But It's a Beautiful Day.", setlistul va include toate piesele care i-au facut celebri! In deschidere vor urca pe scena Oliver Malcolm si 12 Limbs.

Oliver Malcolm s-a nascut in Suedia, insa a crescut in Regatul Unit. A inceput sa fie interesat de muzica la varsta de 13 ani iar la 18 ani a inceput sa compuna si sa isi inregistreze piesele proprii. A sustinut deja turnee in Europa si in Statele Unite, fiind catalogat de spceialisti un star in ascensiune al muzicii din Marea Britanie.

12 Limbs e o formatie tanara ce vine din Londra, Marea Britanie. Abordeaza un Indie Rock classic in care mai regasim influente de alternativ si funk pe alocuri. Pana in prezent au lansat un album de studio, 'The Only Adress'. 12 Limbs sunt cunoscuti publicului din Romania deja, dupa ce au cantat alaturi de Hollywood Vampires la Bucuresti in 2023 dar si la edita de 10 ani a festivalului Metalhead Meeting.

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
- Premium - in tribuna fara loc, la inaltime, aproape de scena cu bar separat - doar 500 de locuri - 599 de lei in presale si 700 la intrare. Include earlyentry si afis cadou.
- Categoria A - fara loc in fata scenei - 329 de lei in presale si 360 de lei la intrare
- Categoria B - fara loc, in spatele categoriei A - 259 de lei in presale si 290 de lei la intrare

Un eveniment BestMusic Live powered by Radio Guerrilla.