Trupa de rock norvegiană Nullskattesnylterne va prezenta piese noi la The Pub

6 octombrie 2023
Vineri, 6 octombrie 2023, trupa de rock norvegiană Nullskattesnylterne va prezenta piese noi la The Pub.

În cadrul programului cultural RO-CULTURA pentru rezidențe artistice și cu sprijinul fondurilor SEE care încurajează cooperarea culturală între România, Norvegia și Islanda, artistul și compozitorul norvegian Åsmund "Åzzy" Prytz, membru al trupei de rock'n'roll Nullskattesnylterne (https://www.facebook.com/nullskattesnylterne), a avut oportunitatea de a lucra timp de o săptămână în România.

În această perioadă, Åzzy a colaborat cu designerul grafic Alexandra Croitoru din București pentru a crea o nouă copertă pentru viitorul lor single, care va fi lansat mai târziu în acest an.
Petrecerea timpului și schimbul de idei cu Alexandra, și învățarea tuturor lucrurilor cool legate de muzică de la soțul ei, muzicianul de rock român Adrian Popescu, au fost o adevărată plăcere. Am avut câteva zile minunate aici la București.
Vineri, 6 octombrie, avem oportunitatea de a prezenta primele mixuri brute ale noului nostru album, și sunt foarte entuziasmat de posibilitatea de a expune muzica noastră rapidă și energică publicului român. Cântăm în norvegiană - dar sunt sigur că iubitorii de rock'n'roll din România vor înțelege ce se întâmplă. Să cântăm aceste piese pentru prima dată în fața celei mai bune trupe tribut AC/DC din România, "The Rock", va fi o experiență minunată
spune Åzzy.