Noutăți și comunicate

Trio-ul româno-sârb AXiS va lansa al doilea album pe 15 iunie

7 iunie 2023
Trio-ul româno-sârb AXiS va lansa al doilea album pe 15 iunie
Trio-ul de classic rock româno-sârb AXiS va lansa cel de-al doilea album intitulat "Electric Peace ", pe 15 iunie 2023.

Promotori al noului val de classic rock, asemănători grupurilor precum Greta Van Fleet, Rival Sons, Vintage Trouble sau Wolfmother, AXiS va lansa pe 15 iunie cel de-al doilea album de studio, sub numele "Electric Peace".
https://youtu.be/QdblbQDcUbE
Cu voci distorsionate, sound-uri de chitară puternice și tobe mari, la propriu, albumul te poartă prin diferite stări emoționale. Născut din furie și durere, dar și din entuziasm și ușurare, "Electric Peace" este un album de rock clasic ce aduce aminte de era sfârșitului anilor '60 și de începutului anilor '70.

Scris în România și Serbia, înregistrat în Republica Cehă și mixat în SUA de către unul dintre cei mai prestigioși ingineri din industrie, Greg Gordon (Slipknot, Jet, Airbourne, Rival Sons, etc.), albumul a făcut înconjurul lumii. Fideli celor mai mici detalii ale producției și tehnicilor de înregistrare din vremurile bune, dar cu o ușoară tentă modernă, albumul are propria sa identitate și dimensiune, oferind un plus psihedeliei ce-l înconjoară

Despre AXiS

Brut, puternic și îndrăzneț, power-trio-ul româno-sârb s-a format în 2012, de catre Silviu Dan Iliescu si Dejan Kotarcic, undeva-n mijlocul unui tărâm neutru, între Serbia și România.

Inspirată de giganți precum Black Sabbath, Led Zeppelin, Deep Purple sau The Jimi Hendrix Experience, de-a lungul vremii trupa a înregistrat două albume, ce au ca esență sunetul și sentimentul muzicii rock a anilor ’70, presărat cu inflexiuni moderne.

O prezență unică a scenei muzicale autohtone, AXiS a fost ambasadorul României la European Blues Challange în 2018, pornind astfel într-un turneu al festivalelor de rock și blues, cât și al cluburilor de gen, promovând o combinație strategică a cursului unui spectacol cu momente de improvizație ad hoc, astfel oferind publicului de fiecare dată o experiență unică, de la concert la concert.


Evenimente recomandate

Top