Noutăți și comunicate

Underwaves lanseaza piesa 'Zero Chance'

21 august 2023
Underwaves lanseaza piesa 'Zero Chance'
Trupa brașoveană Underwaves a lansat piesa "Zero Chance ". Puteți asculta piesa mai jos, sau pe canalul lor oficial de YouTube. https://www.youtube.com/watch?v=lEzvIyRFjGw
E vorba de o luptă aparent fără speranță, purtată de la naștere, pe care am încercat să o redăm prin stilul muzicii noastre. Imaginați-vă un labirint infinit sau o cursă contracronometru, în care personajul nostru se zbate fără oprire.

Cu versurile noastre, vocea clean / harsh și schimbările de ritm, încercăm să surprindem lupta cu trecerea timpului și cu conflictele interioare. Deși poate părea că totul e pierdut, piesa noastră ascunde și o sclipire de speranță în adâncul sufletului. Pe scurt, "Zero Chance" explorează tema luptei în zadar, dar și a hotărârii de a înfrunta orice obstacol, coroborata cu paralelismul razboi exterior - razboi interior. Sperăm să vă transmită emoții puternice și să vă captiveze prin intensitatea sunetelor noastre.
Underwaves este o trupă de metalcore și metal alternativ, formată în 2017, având o voce feminină în prim-plan. Trupa a făcut senzație cu apariții live la diverse festivaluri și au o istorie discografică în creștere.

Mai multe despre Underwaves:


Evenimente recomandate

Top