Noutăți și comunicate

Trupa Hammerfall, noul headliner anunțat la la WTF Rock Festival 2023

18 iulie 2023
Trupa Hammerfall, noul headliner anunțat la la WTF Rock Festival 2023
WTF Rock Festival își deschide porțile pentru a-i primi pe cei de la Hammerfall, niste titani ai metalului, fanii lor avand șansa să se bucure din nou de prestațiile lor energice și unice. După o absență de 12 ani, trupa Hammerfall revine în România și promite un show de neuitat pentru fanii power metal.

Cu melodii epice, solouri de chitară uluitoare și versuri ce înalță spiritul, concertul Hammerfall va dezlănțui o explozie de entuziasm și pasiune în inimile celor prezenți.

Hammerfall este o trupă de heavy metal din Suedia, fondată în anul 1993 în Göteborg. Sunt considerați una dintre cele mai reprezentative formații ale genului power metal și au avut un impact semnificativ asupra scenei muzicale metalice la nivel global.

Membrii fondatori ai trupei sunt Oscar Dronjak (chitară) și Jesper Strömblad (chitară), cunoscut mai târziu pentru implicarea sa în trupa In Flames. Hammerfall și-a stabilit rapid stilul unic, inspirat de formațiile clasice de heavy metal din anii '80, cu influențe din genul power metal german. Cu rădăcini adânci în muzica tradițională heavy metal, trupa a creat un sunet caracteristic, puternic, și plin de melodii memorabile.

Albumul lor de debut, "Glory to the Brave," lansat în 1997, a fost un succes instantaneu și a consolidat poziția lor în peisajul muzical metalic. De-a lungul anilor, Hammerfall a continuat să elibereze albume de succes, cum ar fi "Legacy of Kings," "Crimson Thunder," și "Renegade," care i-au consacrat ca una dintre cele mai importante trupe ale genului power metal.

Un element distinctiv al Hammerfall este tematica lor epică și lirica care adesea se axează pe teme medievale, bătălii și cavaleri. Mesajele lor pozitive și încurajatoare, împreună cu muzica lor nergică, le-au atras un număr mare de fani devotați din întreaga lume.

2. Trupa Hammerfall, noul headliner anunțat la la WTF Rock Festival 2023
Bilete pe zile
De acum înainte, puteți achiziționa bilete pe zile pentru a vă bucura de energia explozivă a trupelor favorite, în doze concentrate!
  • Ziua 1 - 220 RON
  • Ziua 2 - 220 RON
  • Ziua 3 - 240 RON
Bilete și abonamente pe iaBilet.ro https://tinyurl.com/2n7pnepd


Evenimente recomandate

Top