Noutăți și comunicate

Tomorrow's Outlook lanseaza un nou videoclip, un single de pe viitorul album 'Black Waves'

14 noiembrie 2023
Tomorrow's Outlook lanseaza un nou videoclip, un single de pe viitorul album 'Black Waves'
Noul album de 10 piese vine dupa materialul „A Voice Unheard ”, lansat in 2018, fiind mixat și masterizat de Sascha Paeth (Avantasia/Masters Of Ceremony). Trupa a dezvaluit al doilea single, „Silver Ghost”, al carui videoclip oficial poate fi văzut mai jos: https://youtu.be/mzaH9EL8wEI
Conceptul din spatele melodiei:

În anul 1905, Hanna era o femeie muncitoare din nordul Norvegiei, al cărei soț tocmai murise tragic. Ea și-a asumat sarcinile de paznic al luminii la Steglholmen, lângă Gressholman, vechiul centru comercial din Vågsfjorden, la sud de Harstad. Timp de mai bine de 20 de ani, ea a păstrat lumina strălucitoare, ghidând navele în siguranță pe lângă postul ei și pe drum. Lumina a fost adesea expusă la cea mai aspra vreme, dar slujba era una importantă din mai multe motive - gospodăria pe care o cumpăraseră atunci când iubitul ei soț era încă în viață trebuia plătită, așa că era nevoie de bani.
Munca a fost provocatoare, atât fizic, cât și psihic. Să traversezi marea întunecată și furtunoasă cu o mică barcă cu vâsle, asta e un lucru deosebit. O alta a fost cunoașterea mereu prezentă că, pe vremuri, acesta a fost locul execuției pentru trei criminali ale căror rămășițe erau montate pe țăruși și lăsate acolo până când timpul și natura i-au desființat. În timp ce valurile negre îi băteau barca și vântul urla la lumina ei, ea zărea adesea spectrile lor îngrozitoare sub marea spumoasă. Dar Hanna a rămas o persoană curajoasă și consecventă și a rămas mereu fermă în fața acestor încercări.

Black Waves este un album concept bazat pe evenimente reale din regiunea de coastă din jurul peninsulei Gressholman, care se întinde din 1748 până la începutul anilor 1900. Auzim povestea profund șocantă a unei duble crime brutale care a zguduit o mică comunitate și, de asemenea, despre un post comercial cândva vital și important, care și-a găsit finalul final într-un incendiu, secole mai târziu. Poveștile sunt spuse în mare parte prin ochii oamenilor implicați, ale căror povești sunt ghidate de superstiții, frici și credințe originare din partea de nord a Norvegiei.

Tomorrow's Outlook este din nordul Norvegiei și este una dintre cele mai muncitoare și mai aspirante trupe din regiunea lor. Trupa folosește termenul Arctic heavy metal pentru a-și descrie muzica, care este puternic influențată de patria lor, atât în sunetul oarecum sumbru, cât și în temele lirice.

După 15 ani ca proiect de studio, membrii de bază și partenerii de compoziție Trond Nicolaisen, Andreas Stenseth și Øystein Kvile Hanssen au decis să treacă la următorul nivel și să formeze o trupă adevărată. Au completat formația cu cântărețul Tony Johannessen (Thunderbolt), bateristul Owe Lingvall (Nocturnal Rites) și chitaristul Valentino Francavilla (White Skull).

Tracklist „Black Waves ”:
  • Eventide
  • Oceans of Sadness
  • Black Hearts and Roses in Snow
  • Black Waves
  • Silver Ghost
  • Wait for the Sun
  • Lament of the Damned
  • When Falls the Axe
  • The Monument
  • The Calm (Aria cover)
Owe Lingvall (Dreamday Media) și Konstantin Smirnov (Frogtown) au fost însărcinați să surprindă atmosfera single-ului video. Povestea a fost filmată la Gressholman de Andreas Ursin Hellebust. Toate conceptele apartin trupei Tomorrow's Outlook.

2. Tomorrow's Outlook lanseaza un nou videoclip, un single de pe viitorul album 'Black Waves'În plus, Rado Javor, care a creat lucrări anterioare pentru trupă, inclusiv „A Voice Unheard” din 2018, a oferit ilustrația magnifică a discului.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top